Турніри в ігрі Небеса онлайн, гайд

Найприбутковіший, але і самий хиткий варіант збагачення в ігрі небеса онлайн - турніри.

Виграші у них можуть становити позамежні суми, але азарт і величезні ставки також можуть погубити всі ваші грошові заощадження на корень. Головний плюс в тому, що в турнірі всі бійці знаходяться в рівних умовах, з однаковим озброєнням і запасом життів.

На даний момент існують два види турнірів:

     Для адептів;

     Для гладіаторів.

Вони, в свою чергу, діляться на підтипи залежно від виду ставок (кристали, енергія, діаманти).

Давайте відповімо на хвилюючі для всіх питання: чи варто брати участь в турнірах, і в якому вигляді турніру іграти краще?

небеса турнір адептов

Даний вид турніру з'явився не так давно. Участь у ньому можливо з будь-якого рівня, але бої в залік медалей і в рейтинг чемпіонів не йдуть. Ставки фіксовані (поставили 10 діамантів, на виході отримали 100), найвища ставка не діє, а залишаючи гроші в турнірі адептів, в гладіаторів поставити неможливо.

Черга на турнір розподіляється по звичайних параметрах (час очікування, характеристики персонажа), але також впливає відсоток і кількість виграшів у даному турнірі, а також загальне число проведених боїв. Хоча визначальним також залишився час очікування.

Історія турніру не зберігається, дивитися бої з іншими учасниками можна.

Підсумок.

Плюси: Можливість участі хоч відразу після реєстрації. Гідна оплата перемоги. Мінуси: недосвідченого молодика просто-напросто задавлять високорівневі гравці, які знають, як і що правильно робити. Бої на отримання медалі чи рейтингу чемпіонів не йдуть.

небеса турнір

Турніри для гладіаторів

Даний вид турніру панує дуже давно. Вступити в нього можна з 5 рівня. Кількість «плюшок» і рейтингу велика, а якщо пощастить зі ставкою на малоприметного бійця, якщо ви глядач, або перемогти легенду турніру, то ви отримаєте таку купу ресурсів, яку вам вистачить на тижні або у рідких випадках місяці.

Гладіатор-переможець у результаті отримує 90% всіх коштів, витрачених на турнір, глядач-переможець - 5%.

За перемоги дається безліч різних «плюшок», в тому числі можна заробити на медалі, які значно збільшать урон або інші параметри.

Підсумок. Плюси: Величезні виграші. Можливість отримати медаль і рейтинг чемпіона. Перегляд боїв і участь в них - непоганий спосіб набратися досвіду і досконально вивчити тактику. Мінуси: Для ставок або участі потрібно велику кількість коштів. Високий шанс програшу.

Тактика участі проста: спочатку ви тільки робите ставки, як глядач, бажано в турнірі для гладіаторів. Уважно вивчаєте бої і використовувані відомими бійцями прийоми. Після набору певної кількості досвіду і коштів - йдете в турніри для адептів вже в якості учасників. Як тільки ви ввійдете в смак і зрозумієте, що до чого, можна починати брати участь в турнірі гладіаторів в ролі бійця.

Офіційний сайт ігри небеса: http://nebogame.com/

 

Сподобалася статья. Поділіться в соціальних мережах.

Інші статьї

  1. Онлайн ігра Конфликт. Искусство Войны, реєстрація
  2. Бездна обзор онлайн ігри, безкоштовна реєстрація
  3. Khan Wars обзор онлайн стратегії, іграти бесплатно
  4. Point Blank обзор безкоштовного онлайн шутера
  5. Народження легенди обзор ігри, іграть безкоштовно
ComForm">
avatar