Анонс нової рольової онлайн ігри Land of Britain: Wrath of The North

Люди, які із захопленням ставляться до ігор Warhammer Online і Ryse: Son of Rome, напевно будуть раді почути, що компанія Potato Killer, у штабі якої є чимало співробітників, що працюють в свій час над вище зазначеними проектами, взялася за створення нової мморпг ігри - Land of Britain: Wrath of The North.

Поки що про цю багатокористувацьку рольову онлайн ігру відомо не багато, але дещо нам все-таки розповіли:

KickStarter кампанія стартує в березні місяці.

У проекті буде 18 класів і 18 рас. Стільки різноманітності вистачить, для того щоб створити підходящого героя під свій стиль ігри. Головне, що потрібно зробити розробникам - налаштувати баланс.

Відкритий ігровий світ з регулярними динамічними подіями, івентами і завданнями.

3 фракції. Кожна сторона як зазвичай тягне «ковдру влади» в свою сторону.

Розробники обіцяють реалізувати 3 основних системи в ігрі - PVE, PVP і KvK «Королівство проти королівства».

У ігрі буде 2 системи збору ресурсів - групова і одиночна. Про одиночну розповідати немає сенсу, бо тут все зрозуміло - бігаєте в соло і збираєте собі трави, руду, корінці і т.д. Груповий збір ресурсів, по суті, буде давати вам звичайні ресурси, тільки в більш великих кількостях. Наприклад, ви зможете з кількома іншими гравцями ловити рибу за допомогою сітей.

Land of Britain Wrath of The North ігра

Оригінальна система крафта. З цього місця трохи детальніше...

Перед початком пригод всім гравцям доведеться зробити вибір - стати крафтером або ж шукачем пригод. Цей вибір буде дуже важливим, так як саме він визначить подальшу долю вашого героя.

Крафтери отримають 100% доступ до рукодільних професій та 75% доступ до бойових, в той час як шукачі пригод отримають доступи з точністю до навпаки.

Якщо ви станете крафтером, то ви зможете оволодіти такими професіями як: Зброяр, тесляр, коваль, алхімік, кухар, заклинатель, кравець, виробник інструментів, ювелір або шкіряник.

Також крафтеров зможуть створювати кращі облогові машини, ремонтувати їх, відкривати секретні місця в підземеллях і т.д.

На сьогоднішній момент це вся відома інформація по ігрі Land of Britain: Wrath of The North, а тому залишається чекати березня місяця 2015 року. Саме тоді почнеться Kickstarter кампанія, і з'являться нові подробиці про проект.

Сподобалася статья. Поділіться в соціальних мережах.

Інші статьї

  1. Онлайн ігра Конфликт. Искусство Войны, реєстрація
  2. Бездна обзор онлайн ігри, безкоштовна реєстрація
  3. Khan Wars обзор онлайн стратегії, іграти бесплатно
  4. Point Blank обзор безкоштовного онлайн шутера
  5. Народження легенди обзор ігри, іграть безкоштовно
ComForm">
avatar