Як придбати золото в Imperia Online

У даному гайді по ігрі Імперія Онлайн ми розповімо про різні способи виграти золото. А так же вкажемо найбільш вигідні способи його витратити.

Золото в Імперії Онлайн - це обмінна валюта в королівствах Імперії Онлайн. Воно потрібне як для торгових операцій, так і для утримання ваших армій.

Для вивчення деяких досліджень, існуючих в Імперії Онлайн, крім інших ресурсів, потрібно і золото. Гравець, який знає, як добувати золото, завжди матиме перевагу над іншими, тому що зможе покривати свої витрати, а це тільки сприяє розвитку економіки імперії.

Під час навчання ви навчитеся ставити податок золота в поточній провінції своєї імперії. Він накладається тільки на робоче населення. Ви повинні враховувати це і намагатися наймати якомога більше робітників, які вироблятимуть ресурс.

Почнемо з екрану податку. Натисніть на іконку в правому верхньому куті екрану. З'явиться вікно, в якому ви зможете вибрати, який податок встановити в кожній з провінцій. Система дозволяє вибрати фіксований податок, який оптимальний для кожної провінції, враховуючи вплив на щастя ваших підданих.

imperia_online картинка

Якщо хочете отримати більше золота від податків, то добре буде інвестувати його в будівлі, які збільшують щастя в імперії - університет, храми та фортеці. Таким чином ви зможете підняти податки в деяких провінціях, а рівень щастя залишиться позитивним.

Запомніте - щастя в імперії збільшують університет, храми і фортеці.

Придбане золото завжди залишається в столиці, не дивлячись на те, що ви його бачите у списку з ресурсами в кожній провінції. Вибираючи відповідну столицю для своєї провінції, цей факт потрібно враховувати.

Обгороджені гірські провінції, в яких стоять міцні фортеці і солідні гарнізони, переважніше зовнішніх провінцій з рівною місцевістю.

Пам'ятайте, що золото дуже цінне особливо для агресивних і військово орієнтованих гравців. Тому якщо ви не будете його оберігати, його у вас можуть відняти.

Завжди намагайтеся побудувати всі рівні кріпосного резерву, що знаходяться у вкладці «кріпосні споруди» в міському центрі. Ця будівля збереже частину вашого золота разом з іншими ресурсами навіть якщо вашу імперію успішно пограбують інші гравці.

У міру розвитку імперії ви можете почати вивчати банківську справу. Це дослідження дозволяє не тільки брати кредит у банку, але й автоматично нараховувати відсоток на золото.

Кожен рівень після четвертого додає до золота, яке зберігається у скарбниці, по одному відсотку на кожні 24 години. Максимальна кількість золота, на яке може нараховуватися відсоток - 30 мільйонів. Це обмежена максимальною місткістю вашої фортеці. Тобто якщо скарбниця заповнена, ви не отримаєте золота ні від відсотків, ні від податків, поки не розширите свою фортецю або поки не витратите частину золота, щоб звільнити місце.

Один з методів отримувати золото - це продавати ресурси на ринку. Ціни на ринку визначаються гравцями в королівстві, в якому іграєте. Знайте, що треба вносити плату за публікацію і торгову комісію за кожну пропозицію, яке виставляєте на ринок. Це означає, що частина вашого золота буде безповоротно втрачено. Якщо ніхто не купить ваш ресурс протягом 48 годин, то він повертається в провінцію, з якої був виставлений.

Щоб торгувати на ринку, виберіть ресурс для продажу, а потім кількість. Система сама визначить комісію і плату, яку відніме у вас під час публікації пропозиції. Після цього воно встає слідом за іншими пропозиціями гравців. Якщо ваша пропозиція одна з п'яти найкращих, то протягом 10 до 60 хвилин вона буде опублікована.

Інша опція для продажу ресурсів за золото, це імперський торговець - він забирає у вас рівно 5 алмазів. Не потрібно чекати 48 годин - система продає ваш ресурс моментально за середньоринковою ціною.

Золото можна використовувати і для покупки ресурсів. Виберіть вкладку «купити» у вікні ринку, а потім ресурс, який хочете купити, і кількість. При покупці ресурсів на ринку, золото автоматично віднімається з аккаунта.

Різні партії ресурсу, які продають гравці, мають різну ціну. Якщо у вас немає золота, або воно негативно, ви не зможете купувати на ринку ресурс.

Золото - це єдиний ресурс у ігрі, який ви можете відправляти союзникам. Щоб це зробити, у вас повинна бути вантажна станція, вози і хоча б одна приєднана провінція.

Клацніть на ігрову станцію та виберіть вкладку «трансфер золота». Виберіть союзника і відправте золото в його імперію. Кількість золота, яке можете відправити, обмежена. Є й плата за переміщення.

Золото в Імперії Онлайн витрачається для декількох певних речей. По-перше, це утримання армії. З моменту мобілізації будь-якої військової одиниці, вона генерує ціну золотом, за винятком того, коли вона знаходиться в гарнізоні. Чим сильніше одиниця, тим дорожче її ціна. Під час місій її ціна збільшується.

Знайте, що в певний момент ваше золото може стати негативним - це відбувається коли витрата більше прибутку. Коли це станеться, ви не зможете будувати будівлі, досліджувати технології, відправляти армію і купувати ресурси на ринку.

Наведіть курсор на іконку золота в правому верхньому куті екрана, щоб подивитися інформацію про прибуток та витрати у своїй імперії, і зробіть потрібне, щоб позбутися від негативного балансу золота.

На цьому гайд з придбання золота в ігрі Імперія Онлайн закінчений. Прибуткової вам ігри!

Офіційний сайт імперія онлайн: www21.imperiaonline.org/

 

Сподобалася статья. Поділіться в соціальних мережах.

Інші статьї

  1. Онлайн ігра Конфликт. Искусство Войны, реєстрація
  2. Бездна обзор онлайн ігри, безкоштовна реєстрація
  3. Khan Wars обзор онлайн стратегії, іграти бесплатно
  4. Point Blank обзор безкоштовного онлайн шутера
  5. Народження легенди обзор ігри, іграть безкоштовно
ComForm">
avatar