Prime World кланові війни вже в ігрі

Патч, який вийшов кілька днів тому, додав в Prime World режим кланових воїн. Це довгоочікувана подія здатна залучити в МОБА ігру безліч нових гравців, адже небагато проектів подібного жанру можуть похвалитися дійсно масштабним ПвП. Тепер клани-васали можуть збиратися з силами і скидати своїх сюзеренів, а сюзерени можуть битися за васалів і самі ставати васалами. Битви будуть практично безперервними, адже кланів в PW дуже багато, і навряд чи якийсь із них хоче жити мирно, коли навколо війна!

1. Зміни матчмейкінга

Крім додавання нового режиму, розробники справили ще ряд змін. Зокрема, вони оновили систему підбору суперників для груп. По-перше, тепер групи з певною кількістю гравців будуть майже завжди отримувати в противника таку ж кількість гравців, а не більшу чи меншу. Як в групових, так і в одиночних боях розробники трохи змінили механіку, щоб любителі обох типів відчували більший комфорт.

Крім того, якщо підходящу групи не вдається знайти - система автоматично підбере опонентів із званням, яке буде повністю відповідати групі. Раніше звання могло бути трохи вище, але зараз гравців побільшало, і необхідність в такому дисбалансі відпала. Приміром, підполковники в таких умовах тепер будуть битися тільки з підполковниками: шанс автоматичного потрапляння на полковників тепер неможливий.

2. Нарахування рейтингу

Варто відзначити ще один важливий момент: штрафний рейтинг більше не впливає на підсумковий розрахунок наприкінці битви. Якщо в команді 4-5 гравців - рейтинг буде розраховуватися так само, як він розраховувався б за відсутності групи. Але якщо команда буде зібрана з випадкових геймерів, і в ній не буде групи більш ніж з 3 гравців - цій команді дістанеться більше рейтингу в разі перемоги, ніж було раніше. У разі поразки вона втратить менше.

Тепер у гравців з'явилася додаткова мотивація вступати в битвах поодинці: це приносить стільки ж рейтингу, як і в групі. Але груповий геймінг все-таки переважає: якщо в команді є 4-5 гравців, об'єднаних в групу, то вони будуть менше чекати, поки почнеться матч. На високих рівнях це найбільш актуально, адже там процес матчмейкінга може дійсно затягнутися.

3. Інші оновлення Прайм ворд

Так як додаткові ігрові режими як і раніше не є популярними, розробники вирішили, що вони більше не повинні впливати на рейтинг. Крім того, в додаткових режимах були дуже поширені договірні бої, які дозволяли гравцям набирати рейтинг обманним шляхом. Тепер це буде неможливо. Слідом за режимом Купа мала розробники прибрали рейтинговість і з решти режимів. Це оновлення може викликати вельми неоднозначну реакцію, але в цілому воно вельми позитивно впливає на ігровий процес.

Раніше багатьох гравців обурювало те, що переповнена бібліотека заважала їм міняти таланти в сетах, а іноді й попросту входити в бій. Тепер ці опції зникли, але деякі обмеження в переповненні бібліотеки все-таки залишилися. 

На ділі це далеко не всі зміни свіжого патча, але про них ви можете прочитати на офіційному сайті. Крім того, можна самому зайти в PW і оцінити що сталося. Їх справді чимало, і вони стосуються як графіки, так і геймплея, механіки та інших важливих елементів. Але найголовніша новинка - це, звичайно ж, кланові війни.

 

 

Сподобалася статья. Поділіться в соціальних мережах.

Інші статьї

  1. Онлайн ігра Конфликт. Искусство Войны, реєстрація
  2. Бездна обзор онлайн ігри, безкоштовна реєстрація
  3. Khan Wars обзор онлайн стратегії, іграти бесплатно
  4. Point Blank обзор безкоштовного онлайн шутера
  5. Народження легенди обзор ігри, іграть безкоштовно
ComForm">
avatar