Оновлення 5.5 в ігрі Demon Slayer

24 листопада на всі російськомовні сервера MMORPG Demon Slayer було встановлено оновлення 5.5, яке принесе гравцям безліч нових можливостей.

Перш за все, гравцям стане доступний новий легендарний сет 80 рівня (раніше можна було зібрати лише 70 рівень легендарного комплекту). Для пошуку всіх необхідних матеріалів створення даної екіпіровки були додані нові Данжі під назвою Воскресіння богів, проходження якого є у двох режимах: нормальний і кошмар.

Крім того, для гравців Demon Slayer стало доступна нова подія під назвою Пошук скарбів, в якому гравці вище 55 рівня в складі власної групі будуть шукати справжні скарби за допомогою карт, які можна отримати у нового NPC. Кількість скарбів буде залежати від того, яка карта попадеться гравцеві. Всього їх 4 види (перераховано по зростанню нагород): бронзова, карта чорної руди, срібна та золота.

Для отримання більшої кількості нагород геймерам варто об'єднуватися в групи, проте для проходження даної події можливо і поодинці (при достатній кількості сил у персонажа). Кожному геймеру буде дано 5 спроб в день, для збільшення кількості спроб гравці можуть купити їх за Адамант (ігрова валюта, що купується за реальні кошти або отримана завдяки продажу предметів на аукціоні). Також для гравців Demon Slayer стало доступно щоденне подія Вбивство монстрів, в якому всі гравці вище 13 рівня будуть отримувати нагороди за вбивство певної кількості мобів за межами міста. Для цієї мети герої зможуть об'єднуватися в групи і, виходячи за місто, шукати мобів і босів, які принесуть їм чималу кількість корисних нагород і досвіду. Противники будуть ділитися на стандартних мобів, елітних монстрів, а також Боса. Для швидкого пошуку останнього, гравці зможуть використовувати Божественне світло.

Після установки оновлення 5.5 в MMORPG Demon Slayer стало доступно Бойовий захист, який дозволить гравцям створювати і встановлювати особливі кристали захисту і опору, що піднімають бойовий рейтинг. Кожен з кристалів захищатиме героя тільки від певного типу стихійних атак (вітряних, вогненних, водних тощо).

На честь введення нового глобального оновлення, всім геймерам, що ввійшли в Demon Slayer з 24 по 25 листопада, будуть видані особливі нагороди: потрійний досвід, набір подарунків (вина, осколки кристалів, золото) і нагороди за знаходження в ігрі (включають в себе кристали духу, скринька самоцвітів, божественне світло, камінь енергії, ловчий рів і таємничий камінь). Крім того, всім гравцям, які встигнуть створити 80 сет в період з 24 по 30 листопада будуть видані особливі нагороди. Опис нагород і подробиць поновлення 5.5 в MMO Demon Slayer можна дізнатися на офіційному сайті ігри в новинному розділі.

Сподобалася статья. Поділіться в соціальних мережах.

Інші статьї

  1. Онлайн ігра Конфликт. Искусство Войны, реєстрація
  2. Бездна обзор онлайн ігри, безкоштовна реєстрація
  3. Khan Wars обзор онлайн стратегії, іграти бесплатно
  4. Point Blank обзор безкоштовного онлайн шутера
  5. Народження легенди обзор ігри, іграть безкоштовно
ComForm">
avatar