Мультиплеєрна зомбі ігра Dying Light дозволить гравця прокачувати мерців

Зомбі ігра Dying Light. Днями продюсер ігри Dying Light зазначив, що в перший час після релізу проекту гравці зможуть іграти в мультіплеєрі всього за один вид зомбі. Правда нудьгувати не доведеться, оскільки кожен з вас зможе покращувати свого монстра, вивчаючи для нього нові вміння.

Радує те, що більша частина вивчених здібностей буде помітно впливати на геймплей за мерця, а слідчо вже після декількох онлайн битв ви відчуєте різницю між стартовим і трохи прокачаним зомбі. Нові вміння мерця будуть відкриватися не просто так, а за рахунок проходження різних багатокористувацьких місій. Також слід зазначити, що розробники прийняли рішення на поточний момент не розділяти кооперативний ігровий режим і PVP. Іншими словами, всім гравцям, які виживають, потрібно завжди тримати вухо гостро, оскільки в будь-який момент з-за рогу на них може накинути не просто керований комп'ютером моб, а розумний гравець зомбі.

Dying Light скриншот

Якщо у вас є зайві гроші, і ви не проти відчути всі принади ігри, то вам потрібно знати, що цей ігровий шедевр буде підтримувати Oculus Rift - шолом віртуальної реальності. До речі, за бажанням можна придбати і пакет з сезонним пропуском до ігри Dying Light за 19,99 $. Такий пакет з доступом до майбутніх DLC можуть придбати власники PC, Xbox One, PS4 і отримати наступні бонуси:

2 хардкор місії - Cuisine & Cargo.

Набір з 7 унікальних предметів (4 креслення і 3 скіна) - Ultimate Survivor Bundle.

Нову ігрову карту для мультиплеєра The Bozak Horde.

Реліз ігри Dying Light намічений на кінець січня місяця на платформи Xbox One, PC і PS4. Якщо говорити точніше:

27 січня - реліз в Америці.

28 січня ігру отримають жителі Азії, Новій Зеландії та Австралії.

30 січня проект добереться до Європи. На жаль, пару днів тому були оновлені системні вимоги даної іграшки і вони надто високі (вимоги до заліза можна побачити на головній сторінці сервісу Steam).

 

Сподобалася статья. Поділіться в соціальних мережах.

Інші статьї

  1. Онлайн ігра Конфликт. Искусство Войны, реєстрація
  2. Бездна обзор онлайн ігри, безкоштовна реєстрація
  3. Khan Wars обзор онлайн стратегії, іграти бесплатно
  4. Point Blank обзор безкоштовного онлайн шутера
  5. Народження легенди обзор ігри, іграть безкоштовно
ComForm">
avatar