Dark Age - гайд по ігрі для новачків

Дарк Ейдж, як і будь ММОРПГ, починається з вибору сервера. Якому сервера віддати перевагу - справа суто особиста, так що йдемо далі.

Визначившись з пропискою, ви потрапляєте в меню зі створенням персонажів, де розташований список серверів. Якщо ви іграєте c друзями, відразу вибирайте сервер, на якому іграють і вони.

Тепер створіть персонажа. У Дарк Ейдж представлено 6 рас: люди, весперіанци, люди, гноми і франгори. Так само в наявності 8 класів: воїн, захисник, вбивця, стрілок, маг, жрець, вампір і бард.

Герою кожної раси (крім франгоров) можна змінити стать, який ні на що не впливає. Плюс, треба пам'ятати, що кожна з п'яти рас має свій набір професій. Гноми можуть бути тільки стрілками, а вбивцями можуть бути як весперіані, так і люди.

При виборі раси і класу будьте уважні. Найкраще брати весперіаніна, а професію обрати вампіра - вона вважається універсальною і відмінно підійде тим, хто робить перші кроки в світі Дарк Ейдж.

Меню створення персонажа просте. Можна трохи підкоригувати зовнішність героя. Для тих, хто не хоче морочитися з вибором зовнішності, є кнопка «Автопідбір», яка генерує вигляд героя випадковим чином.

На наступному етапі придумайте ім'я своєму персонажеві і виберіть дату народження. Вона впливає на знак зодіаку і благословення для героя, яке він буде отримувати кожну годину під час ігри. Благословення богів випадковим чином дарує очки досвіду, банки енергії та інші корисні речі. Закінчивши з персонажем, відправляйтеся в світ ігри.

Початкова локація залежить від того, яку расу ви оберете. Якщо ви вибрали весперіаніна, то вашим будинком стане родовий замок вампірів. Ви з'явитеся в церемоніальному залі, в якому вам дадуть перше завдання.

Тут варто відзначити, що ігра дружелюбна і практично за ручку веде гравця, допомагаючи і підказуючи. Натиснувши клавішу Q і відкривши журнал квестів, ви докладно дізнаєтеся про свої доручення, а клікнувши в журналі по імені свого ключового персонажа, герой автоматично почне до нього рухатися - це зручно.

Нескладні квести першої локації дозволяють швидко освоїтися в Дарк Ейдж, отримати початковий комплект броні і зброї, а так само досягти десятого рівня і відправитися в першу серйозну і крупну локацію - велике місто!

Швидко пробіжить по інтерфейсу. У лівому верхньому куті розташований маленький портрет персонажа і смужки, які відображають кількість життів, мани і сили духу, які потрібні для спеціальних умінь. Тут же чотири невеликі кнопки. Перша дозволяє вам встановити тимчасове блокування на певні дії персонажа. Друга кнопка - РК-режим. Третя кнопка стане в нагоді всім новачкам - це допомога. Четверта відповідає за загальну інформацію про ігру.

Щоб отримати детальну інформацію про всі можливості і гарячих клавішах, слід зайти в меню «Налаштування».

Внизу екрана розташований ігровий чат і панель заклинань, який можна змінювати, перетягуючи вміння, додаючи нові вміння та блокуючи їх. Активуються вміння клавішами від одного до дев'яти або натисканнями мишкою на відповідну іконку із заклинанням.

Під панеллю заклинань знаходиться смужка досвіду, радар і компас.

Зверніть увагу на миготливу іконку в верху екрану - знак зодіаку. Клікнувши по ній, ви отримаєте в інвентар свій перший комплект одягу, а так само спеціальну скриньку, яку можна відкривати кожні п'ять рівнів, отримуючи корисні бонуси для героя.

Щоб надіти отриманий наряд на свого героя, відкрийте інвентар і надягайте на нього отриманий наряд методом перетягування.

В панелі інвентарю можна вивчити параметри героя. У характеристиках персонажа, крім основних показників, є додаткові вкладки, такі, як майстерність, опір і титули, які відображають рівень опору стихіям і доступні титули персонажа.

В процесі ігри вам будуть часто потрапляти зілля лікування, які завжди краще перетягувати в панель з заклинаннями, щоб вони завжди були під рукою в екстрених випадках.

Управління в ігрі схоже на більшість ММО-ігор, так що розібратися труднощів не складе. Плюс, не забувайте про довідку, в якій все написано.

Нарешті, пам'ятайте, що Дарк Ейдж - що в ігрі найпростіше жити в співтоваристві. Так що якщо з'явилося бажання створити власну гільдію, щоб об'єднатися з однодумцями, то зверніться до спеціальних NPC, які допоможуть зареєструвати гільдію і підвищити її рівень при певній кількості очок.

Дарк Ейдж - ігра розрахована на багато людей, так що не соромтеся шукати компанію, вступати в гільдії, просити рад у майстрів. У перші 15 рівнів ви майже всьому навчитеся, вивчіть світ, побачите цікаві завдання, освоїте професії і заробите перші гроші. Зрозуміло, це тільки початок - далі ігра стане складнішою і цікавішою. Монстри підуть небезпечніші, а нагороди цінніші. На цьому закінчимо, всім новачкам удачі в світі Dark Age.

Офійний сайт Dark Age: http://da.zzima.com/

Сподобалася статья. Поділіться в соціальних мережах.

Інші статьї

  1. Онлайн ігра Конфликт. Искусство Войны, реєстрація
  2. Бездна обзор онлайн ігри, безкоштовна реєстрація
  3. Khan Wars обзор онлайн стратегії, іграти бесплатно
  4. Point Blank обзор безкоштовного онлайн шутера
  5. Народження легенди обзор ігри, іграть безкоштовно
ComForm">
avatar