У World of Warcraft почався івент Любовна лихоманка

Хоч в Азероті обстановка і напружена, але з 2 лютого всі гравці mmorpg ігри World of Warcraft можуть взяти участь у святковому івент - «Любовна Лихоманка». Цей святковий захід триватиме до 16 лютого.

Основні події івенту будуть проходити в найбільших містах ігрового світу. Як і завжди, беручи участь в подібних івентах гравці зможуть виграти оригінальні подарунки, починаючи зі всякої дрібниці і закінчуючи вихованцями, спеціальними костюмами та тематичної екіпіровкою.

У всіх гравців з'явиться можливість об'єднатися в групи і відправитися на битву з босом аптекарем - Хаммелом. З поваленого супротивника випаде коробочка з серцем, що видає своєму власникові кожен день нагороду.

Під час івенту «Любовна Лихоманка» можна буде виконувати нові щоденні завдання, за які ви зможете отримувати досвід, золото і деякі знаки любові. Останню валюту, знаки любові, потрібно обмінювати на корисні подарунки у спеціальних NPC.

Скарбничку досягнень можна поповнити ще одним десятком нагород. Дізнатися все про івент «Любовна Ліхоралка» в World of Warcraft можна на офіційному сайті цієї MMORPG ігри.

Сподобалася статья. Поділіться в соціальних мережах.

Інші статьї

  1. Онлайн ігра Конфликт. Искусство Войны, реєстрація
  2. Бездна обзор онлайн ігри, безкоштовна реєстрація
  3. Khan Wars обзор онлайн стратегії, іграти бесплатно
  4. Point Blank обзор безкоштовного онлайн шутера
  5. Народження легенди обзор ігри, іграть безкоштовно
ComForm">
avatar