WoW святкує свій день народження

Популярна онлайн ігра MMO World Of Warcraft студії Blizzard Entertainment святкує свій десятий день народження в наступному місяці, і, хоча ігра може бути недоступна, Blizzard не припинить підтримку ігри найближчим часом. Насправді, виконавчий продюсер J. Allen Brack каже, що студія вже має ідеї для кількох наступних оновлень листопадового розширення Warlords of Draenor. 

Команда ігри World Of Warcraft стала на 50 відсотків більше, ніж була, коли ми завантажили Mists of Pandaria в 2012, - сказав Брек. Ми вже працюємо над наступним розширенням. У нас вже є ідеї для нових розширень. Ми ніколи не були більш далекоглядними про ті речі, які ми можемо зробити для World Of Warcraft. 

Мир Warcraft був запущений в листопаді 2004 року, і мав 6800000 абонентів на 30 червня. Після китайського релізу другого розширення ігри, Wrath of the Lich King, абонентська база ММО роздулася до 12 мільйонів - найбільшої в історії. 

Warlords of Draenor - п'яте розширення Warcraft, і вже продано 1,5 млн копій. 
Крім того, старший віце-президент франшизного розвитку Blizzard, Кріс Метц, нагадав про запуск WOW десятки років тому. Він сказав, зростання Ігри і її успіх були проблемами високого класу, в тому, що вони перетворили Blizzard в щось більше, ніж спочатку планувалося. 

Може бути, це занадто жорстоко, але успіх Warcraft був однією з найбільших проблем, з якими ми зіткнулися, - сказав він. Це був виклик нашому характеру. Це - виклик нашій культурі, зростанню і складності.  Warlords of Draenor запускається 13 листопада.

Сподобалася статья. Поділіться в соціальних мережах.

Інші статьї

  1. Онлайн ігра Конфликт. Искусство Войны, реєстрація
  2. Бездна обзор онлайн ігри, безкоштовна реєстрація
  3. Khan Wars обзор онлайн стратегії, іграти бесплатно
  4. Point Blank обзор безкоштовного онлайн шутера
  5. Народження легенди обзор ігри, іграть безкоштовно
ComForm">
avatar