Ігра Rising Generals перейшла на ОБТ

Другого грудня безкоштовна браузерна онлайн стратегія Rising Generals перейшла на відкрите бета тестування і стала доступною для всіх. Поки що в ігрі присутня тільки англійська мова, що стосується російської, то вона однозначно буде, але трохи пізніше.

До речі, розробники з InnoGames хочуть локалізувати цю ігру на 14 мов. У Rising Generals у кожного з вас в розпорядженні буде багато видів техніки: танки, БТР, ракети, піхота, вертольоти, літаки, та інші машини для ведення високотехнологічної війни.

Rising Generals скриншот

Щоб найняти всі ці військові підрозділи вам доведеться не тільки забудовувати базу, але і займатися видобутком ресурсів. Крім бойових юнітів і будівель, в проекті існує система гільдій і альянсів, яка допоможе знайти однодумців і вірних друзів. До речі, однією з приємних особливостей Rising Generals можна назвати кроссплатформенность, яка дозволяє іграти в одному акаунті з телефону, планшета і PC.

Якщо вас зацікавила ця ігра, то реєструємося і іграємо, а кому даний проект не цікавий, то дивимося інші новини на games-mmorpg.at.ua і може, ви знайдете щось для себе!

Сподобалася статья. Поділіться в соціальних мережах.

Інші статьї

  1. Онлайн ігра Конфликт. Искусство Войны, реєстрація
  2. Бездна обзор онлайн ігри, безкоштовна реєстрація
  3. Khan Wars обзор онлайн стратегії, іграти бесплатно
  4. Point Blank обзор безкоштовного онлайн шутера
  5. Народження легенди обзор ігри, іграть безкоштовно
ComForm">
avatar