Зустрічам нову героїню Arcane Supergirl в ігрі Infinite Crisis

12 листопада 2014 в світ ігри Infinite Crisis  увірвалася нова героїня Arcane Supergirl.

Arcane Supergirl - дівчина-герой, що використовує вогняні вміння в битвах. Як і всі інші герої в цій ігрі, наша красуня має 4 активних і одну пасивну здатність: 

Пасивне - Дочка Рао. При використанні будь-якого вміння, наступна атака героїні підпалює ворога і завдає йому шкоди протягом кількох секунд.

Перше активне вміння - Дихання Рао. Наша героїня кидає по прямій лінії, палаючу магічну кулю, яка б'є всіх, хто опиниться на його шляху.

2-е активне вміння - Стіна вогню. У будь-який, досяжною для дії, області ви можете встановити стіну вогню, яка буде сповільнювати ворогів і наносити їм невеликий урон. Якщо через таку стінку запустити вогненну кулю або вогненну блискавку, то їх урон буде збільшений, а час перезарядки вогненної стіни зменшиться.

Arcane Supergirl скриншот

3 активне вміння - Піроліз. Супердівчина випускає одиночну блискавку, яка на час оглушає і завдає разовий шкоди.

4 активне вміння (ульт) - Гнів Рао. Героїня закликає вогненну птицю камікадзе. Це крилата істота таранить землю і вибухає, завдаючи шкоди по області всім ворогам. Можна викликати до 3 птахів за короткий час. Подивитися на Arcane Supergirl з Infinite Crisis у дії можна в спеціальному ролику.

Сподобалася статья. Поділіться в соціальних мережах.

Інші статьї

  1. Онлайн ігра Конфликт. Искусство Войны, реєстрація
  2. Бездна обзор онлайн ігри, безкоштовна реєстрація
  3. Khan Wars обзор онлайн стратегії, іграти бесплатно
  4. Point Blank обзор безкоштовного онлайн шутера
  5. Народження легенди обзор ігри, іграть безкоштовно
ComForm">
avatar