Знижені ціни в країнах СНД на Grand Theft Auto V і GTA Online

Одна з найбільш очікуваних ігор 2014 і 2015 року, Grand Theft Auto V зовсім скоро вийде в реліз на консолі нового покоління і PC. Якщо судити по топ продажу сервісу Steam, то багато хто з вас вже заплатили гроші за придбання цього хіта.

Сьогодні ми дізналися чудесну новину, з якої нам стало відомо, що жителі країн СНД зможуть придбати Grand Theft Auto V (Online) значно дешевше, ніж жителі інших регіонів.

Всі росіяни, зайшовши в Steam, можуть побачити, що ціна на GTA 5 зараз складає 1999 рублів або 39.99 $ для жителів України, в той час як американцям доведеться віддати за це чудо цілих 59,99 $.

За останній час ви бачите, що цінники на ігри в Steam для жителів РФ постійно скачуть і це все відбувається через стрімке падіння рубля.

Не зважаючи навіть на те, що курс рубля до долара на 27 січня становить 67 до 1, співробітники студії Valve намагаються утримувати в Steam колишні ціни на ігри і тим самим давати можливість гравцям купувати бажані продукти.

Крім усього, кожна людина, яка оформила передзамовлення на Grand Theft Auto V до 1 лютого, в якості нагороди отримає 1 мільйон доларів в сюжетному режимі і 300 000 $ в GTA Online.

Крім зниження ціни, хочеться привітати всіх везунчиків, які, завдяки помилці з комами, зуміли купити GTA 5 в Steam за 19,99 рублів. Така весела помилка пропрацювала всього 2 хвилини, так що люди, які встигли нею скористатися, отримали копію ігри майже задарма, хоча, швидше за все, такі копії будуть вилучені, а гроші за них будуть повернуті.

Повноцінний реліз GTA 5 і GTA Online відбудеться 24 березня 2015 року.

Сподобалася статья. Поділіться в соціальних мережах.

Інші статьї

  1. Онлайн ігра Конфликт. Искусство Войны, реєстрація
  2. Бездна обзор онлайн ігри, безкоштовна реєстрація
  3. Khan Wars обзор онлайн стратегії, іграти бесплатно
  4. Point Blank обзор безкоштовного онлайн шутера
  5. Народження легенди обзор ігри, іграть безкоштовно
ComForm">
avatar