Закінчення четвертого сезону League of Legends

LOL кінеці четвертого сезону

Кому в радість, що всі гравці Ліги Легенд почнуть з нуля підійматися по високих сходинках рангів, а кому навпаки, однак цього не уникнути, і вже в ніч з 10-го по 11-е листопада цього (2014) року почнеться п'ятий сезон! І як завжди, всі чекають своїх заслужених призів за участь в рангових іграх, а також сподіваються на великі оновлення, які Ріоти напевно вже підготували і чекають початку п'ятого сезону, щоб на блюдечку піднести їх геймерам.

Навіть для тих, які поки що не досягнули 30-го рівня і не брали участь в ранкедах, є привід радіти, адже повторюся, що коли настане новий - п'ятий сезон, то кожен гравець, будь він хоч в бронзі, хоч в золоті, але почне все з нуля. Ясна річ, система поверне всіх геймерів на їх колишній рівень майстерності, проявлений в минулому сезоні, але не факт що ніхто не зможе їх витіснити. Так що всім залишається готуватися і покращувати свої навички, поки ще не почався новий сезон легендарної стратегії в жанрі MOBA - League of Legends.

Ну і під кінець хотілося б показати Вам фінал чемпіонату поточного (четвертого) сезону, де Ви побачите досить-таки цікаве, і при цьому швидкий бій двох команд - SSW (Samsung White) і SHR (Star Horn Royal). Як на мене, обидві сторони добре себе показали, але от тільки одна з них переможе, можливо, завдяки вдалому старту. Додатково до цього під цим відео знаходиться і другий - надихаючий ролик під назвою Warriors - 2014 World Championship, створений групою Imagine Dragons, який вони присвятили чемпіонату League of Legends 2014 року. До слова кажучи, даний трейлер дуже доречно вписується до даної новини про закінчення четвертого сезону. Хоч це відео і вийшло досить-таки давно, але як на мене саме тут воно найбільше в тему. Загалом бажаю приємного перегляду та успіхів, як в віртуальних, так і в реальних перемогах!

 

Сподобалася статья. Поділіться в соціальних мережах.

Інші статьї

  1. Онлайн ігра Конфликт. Искусство Войны, реєстрація
  2. Бездна обзор онлайн ігри, безкоштовна реєстрація
  3. Khan Wars обзор онлайн стратегії, іграти бесплатно
  4. Point Blank обзор безкоштовного онлайн шутера
  5. Народження легенди обзор ігри, іграть безкоштовно
ComForm">
avatar