War Thunder способи заробітку срібних орлів

Для початку ми почнемо з того, що в ігрі War Thunder тепер присутні не лише літаки, а й танки, а це говорить про те, що нам знадобиться більше грошиків для покупки різної техніки. У багатьох гравців виникає питання, як швидко розжитися срібними орлами без преміум акаунта, і в цій статті ми постараємося відповісти на таке питання.

Як ви знаєте, якщо ваша машина була розбита у бою, то після битви вам доведеться її полагодити. Звичайно, техніка першого і другого рівня не вимагає особливо багато коштів на відновлення, але от літаки і танки, починаючи з третього і вище рівнів, беруть від 8000 і до 40 000 тисяч срібних левів. Якщо 8000 срібних левів відбити за бій виходить часто, то ось 40000 не завжди. І так як нам заощадити срібні леви:

Відключаємо автоматичний ремонт, будемо лагодити тільки ту техніку, на якій будемо іграти War Thunder. По-перше, виробимо весь безкоштовний ремонт, по-друге ви ж не завжди по кілька разів на день літаєте на одному літаку.

War Thunder фарм львов

1. Намагатися не вмирати на машинах 3-5 рівнів. Само собою іграти, не розбиваючи свою техніку, не вийде. Якщо ви завжди будете пам'ятати, що за розбиту одиницю потрібно платити, то це напевно не один раз вас зупинить від необдуманих спроб і збереже вам танк чи літак разом з декількома тисячами срібних левів.

2. Як ви знаєте, кожна техніка має час відкоту на безкоштовні лагодження. Завдяки цьому ви завжди можете відкатати на певній машині 10 безкоштовних для лагодження боїв і пересісти на іншу техніку. Це в першу чергу стосується техніки 1-2 рівнів, тобто тих машин, у яких відкат складає від 30 хвилин і до 2 днів. У машин 3,4 і 5 лвл такий відкат від 4 до 15 днів і само собою тут чекати ніхто не стане. Так що другий порада більше стосується для техніки низького рівня.

3. Намагаємося першими: розбирати доти і вбивати мобів, так як за них вам дадуть додаткові грошики

4. Для заробітку левів вибирайте ту машину, яка дає більший бонус до доходу (Запам'ятайте, що кожна техніка має свій бонус до заробітку левів і очкок дослідження) . Ця порада для тих, хто вміє добре іграти на будь-якій техніці. Звичайно, якщо у вас є можливість, то запросіть друзів у ігру по реферальній системі і за отримані золоті орли купіть собі преміум машину з високим бонусом до фарму.

5. Намагайтеся заробляти медалі, так як вони приносять у вашу скарбничку додаткові монети. Дізнайтеся, за які дії дають медалі і використовуйте ці знання для заробітку ігрової валюти.

6. Не встановлюйте на танки і літаки, непотрібні модулі, економте на цьому. Це найважливіші нюанси, в іншому все залежить саме від вашого вміння іграти, так як саме за ваші дії на полі бою War Thunder ви і будете отримувати гроші і досвід. Вдалих битв і побільше вам срібла

Відео фарма на 1-му ранзі

Ще один спосіб фарма

Сподобалася статья. Поділіться в соціальних мережах.

Інші статьї

  1. Онлайн ігра Конфликт. Искусство Войны, реєстрація
  2. Бездна обзор онлайн ігри, безкоштовна реєстрація
  3. Khan Wars обзор онлайн стратегії, іграти бесплатно
  4. Point Blank обзор безкоштовного онлайн шутера
  5. Народження легенди обзор ігри, іграть безкоштовно
ComForm">
avatar