Відбувся реліз гоночної онлайн ігри The Crew

Багато хто з нас з нетерпінням чекали виходу багатокористувацької гоночної онлайн ігри з відкритим світом The Crew. Сьогодні, 2 грудня 2014 року, ця очікувана багатьма геймерами гоночна онлайн гра вийшла в реліз. Вже зараз всі гравці, що оформили попереднє замовлення на даний проект, почали натовпом ломитися на ігрові сервери.

Нагадаємо, The Crew - гоночний онлайн проект з відкритим світом від студії Ubisoft, в якому гравцям пропонують об'їздити всі бездоріжжя і дороги Сполучених Штатів Америки в зменшеному масштабі. Розробники постаралися і ввели в цю онлайн гонку не один десяток стильних і відомих на весь світ машин. Більше того, тут можна навіть перебирати начинку машин і налаштовувати їх під певний тип гонок. Якщо ви хочете їздити по асфальту, то збирайте машину під Street. Бажаєте пролетіти пару сотень кілометрів по полях і лісах, тоді їдьте в гараж і готуйте новий пакет запчастин.

The Crew скриншот

Ігровий світ в The Crew повністю відкритий, так що, їздячи по трасах США, ви регулярно будете зустрічати інших гравців, на таких же крутих машинах. Якщо ви вже готові до швидкості, тоді купуйте ігру і вперед!

Сподобалася статья. Поділіться в соціальних мережах.

Інші статьї

  1. Онлайн ігра Конфликт. Искусство Войны, реєстрація
  2. Бездна обзор онлайн ігри, безкоштовна реєстрація
  3. Khan Wars обзор онлайн стратегії, іграти бесплатно
  4. Point Blank обзор безкоштовного онлайн шутера
  5. Народження легенди обзор ігри, іграть безкоштовно
ComForm">
avatar