У Survarium скоро з'явиться новий цікавий режим - «Свободная игра»

Шанувальники онлайн шутера Survarium, зовсім скоро, зможуть пізнати смак нових пригод, беручи участь в цікавому режимі «Свободная игра».

Точної дати його появи поки немає, але зате сьогодні розробники розповіли нам трохи цікавої інформації про те, що нас чекає з вами в цьому режимі.

По-перше, в новому додатку можна буде бродити по великій локації. Ви зможете досліджувати місцевість, шукати цінні артефакти, брати участь у рендомних подіях, проходити місії і, звичайно ж, відстрілювати інших гравців.

До речі, в цьому режимі буде три типи місій:

1. Завдання від угруповань.

2. Випадкові квести.

3. Сюжетні.

Кожні дві години реального часу в режимі «Свободная игра» проходитиме жахливий шторм. Щоб пережити його вам доведеться або шукати укриття, або вийти із бою в лобі.

Survarium свободная игра

Люди, хто переживе це стихійне лихо, отримає 10 хвилин часу на пошуки цінних предметів, що з'явилися після шторму. Як тільки час закінчиться, в бою докинуть відсутню кількість гравців, і все почнеться заново.

Головне обмеження в цьому режимі - кількість життів, якщо висловлюватися більш ясно, то у вас буде всього одне життя. Як тільки вас уб'ють, то ви потрапите назад в ігрове лобі без всього зібраного лута, а замість вас в бій потрапить новий гравець, і так по-колу.

Ось такий цікавий режим з'явиться в ігрі Survarium вже зовсім скоро. Якщо це вас зацікавило, то продовжуйте стежити за новинами на нашому сайті, так як ми намагаємося в найкоротші терміни повідомляти всі найсвіжіші новини зі світу онлайн ігор.

Сподобалася статья. Поділіться в соціальних мережах.

Інші статьї

  1. Онлайн ігра Конфликт. Искусство Войны, реєстрація
  2. Бездна обзор онлайн ігри, безкоштовна реєстрація
  3. Khan Wars обзор онлайн стратегії, іграти бесплатно
  4. Point Blank обзор безкоштовного онлайн шутера
  5. Народження легенди обзор ігри, іграть безкоштовно
ComForm">
avatar