У корейської версії Black Desert заробили системи гільдій і вихованців

У 2015 році локалізатори корейської версії Ігри Black Desert вирішили додати в свою MMORPG дві довгоочікувані системи. Починаючи з другого січня 2015 року, в цій багатообіцяючій онлайн ігрі з'явилися:

Система створення гільдій.

А також можливість заводити вихованців.

Відразу зауважу, що раніше в Black Desert можна було створювати тільки клани з максимальним складом в 15 гравців. Тепер набравши 50 рівень, кожен власник клану зможете перетворити його на повноцінну гільдію. Гільдія може бути декількох розмірів - маленька (30 гравців), середня (50 гравців), велика (75 представників) і величезна (100 бійців).

Black Desert кішкі

Для створення гільдії вам доведеться внести початковий депозит у розмірі 200 тисяч срібних монет. Крім усього, кожен місяць з гільдії буде стягуватися певний податок, сума якого напряму залежатиме від чисельності гравців, які перебували у лавах даної гільдії.

Разом з цим у ігрі Black Desert другого січня з'явилася і система вихованців. Тепер ви зможете розслабитися і не бігати до трупа кожного мобу, щоб забрати з нього Лут. Поки що в корейської версії з'явилися тільки кішки. Придбати такого ручного звірка можна тільки за внутрішньоігрову валюту в ігровому магазині.

Ну а поки корейці вивчають нововведення, ми продовжуємо стежити за нашою версією ігри Black Desert.

Сподобалася статья. Поділіться в соціальних мережах.

Інші статьї

  1. Онлайн ігра Конфликт. Искусство Войны, реєстрація
  2. Бездна обзор онлайн ігри, безкоштовна реєстрація
  3. Khan Wars обзор онлайн стратегії, іграти бесплатно
  4. Point Blank обзор безкоштовного онлайн шутера
  5. Народження легенди обзор ігри, іграть безкоштовно
ComForm">
avatar