The Elder Scrolls Online: Перехід мморпг ігри на ftp?

Кілька днів тому mmorpg The Elder Scrolls Online позбулася шестимісячного варіанту підписки, що може вказувати на перехід цієї ігри на умовно безкоштовну модель розповсюдження.

Звичайно ж, підтвердження непряме, проте існують приклади, коли подібні зміни в інших онлайн проектах призводили або до переходу на ftp, або до закриття. Самі розробники заперечують правдивість даного припущення і пояснюють відмову від шестимісячної підписки тим, що цей варіант був занадто непопулярним серед гравців.

Як би там не було, протягом найближчих декількох місяців ми дізнаємося, чи дійсно ZeniMax відмовиться від підписки на TESO і перейде на умовно безкоштовну модель. Варто відзначити, що ігра була досить таки прохолодно прийнята геймерами в тому числі через високу вартість.

Ну а поки користувачі РС викладають кругленьку суму за можливість помандрувати по Тамріелю, консольні гравці отримують одні лише обіцянки: реліз The Elder Scrolls Online на PS4 і Xbox One перенесли на початок 2015 року, хоча спочатку заявлялося, що на консолях ігра вийде ще влітку 2014- го. Як пояснюють розробники, перенесення дати виходу пов'язане з доопрацюванням проекту - приставочна версія TESO матиме свій унікальний інтерфейс і особливості геймплея.

Сподобалася статья. Поділіться в соціальних мережах.

Інші статьї

  1. Онлайн ігра Конфликт. Искусство Войны, реєстрація
  2. Бездна обзор онлайн ігри, безкоштовна реєстрація
  3. Khan Wars обзор онлайн стратегії, іграти бесплатно
  4. Point Blank обзор безкоштовного онлайн шутера
  5. Народження легенди обзор ігри, іграть безкоштовно
ComForm">
avatar