Швидкий початок ЗБТ ігри PiAge

Мультиплатформенна PvP ігра з чудернацькою назвою «Пірамідальна ера» в найближчі дні перейде на стадію закритого бета-тестування, а в січні з'явиться "Вконтакте".

Ви навряд чи чули про ММО «Пірамідальна ера», тому що навіть в контактовской групі цього проекту всього лише п'ятсот чоловік. Однак судячи з їхньої активності в коментарях, багато хто брав участь в альфа-тестуванні, і щось їх зачепило, приблизно як чіпляла інша схожа ігра - «Бійцівський клуб», хоча в ній майже не було графіки. У PiAge графічний елемент є, і значний, але простецький. Заголовна картинка говорить сама за себе.

Створення персонажа кастомизацієй не відрізняється: спочатку все буде виглядати приблизно однаково. З часом, класові відмінності будуть проявлятися все очевидніше: кожен з чотирьох класів користується своїми видами зброї і носить свою броню.

PiAge скриншот

     Воїн - нестримний кат, що не знає пощади, його силі немає рівних на цьому світі. Самі люті ланцюга не в силах утримати великого воїна (повільний, але дуже сильний)    

Берсерк - відважний, хоробрий боєць, в битві з противником вражає свого ворога нищівними ударами неведано сили (завдає часті точкові удари)   

Розбійник - легко обчистить ваші кишеньки і сховається в натовпі, його життя це вічна мандрівка, він бачить майбутнє і легко ухиляється від будь-яких атак (рідко отримує урон)    

Паладин - одним своїм виглядом, вселяє страх, у вигляд свого ворога. Небаченої міцності лати і щит прикривають його від ран, важкий бій його покликання (важко пробити щит)

Як бачите, обійшлося без магів, але PiAge ще навіть в ЗБТ не ввійшла, а значить, зміни ще можливі, навіть такі кардинальні, як введення нових класів. Якщо вас зацікавило, то дізнавайтесь більше в контактовской групі, реєструйтеся на головному сайті і слідкуйте за новинами - тестування має розпочатися з дня на день, може навіть завтра. Реліз планується на січень, і до цього часу вайп не буде. Крім «контакту», PiAge планується перенести на інші соціальні мережі, а також мобільні пристрої.

Сподобалася статья. Поділіться в соціальних мережах.

Інші статьї

  1. Онлайн ігра Конфликт. Искусство Войны, реєстрація
  2. Бездна обзор онлайн ігри, безкоштовна реєстрація
  3. Khan Wars обзор онлайн стратегії, іграти бесплатно
  4. Point Blank обзор безкоштовного онлайн шутера
  5. Народження легенди обзор ігри, іграть безкоштовно
ComForm">
avatar