Runescape приготувалася до приходу Нового 2015 року

Перед тим як піти на зимові канікули і зустріти радісні новорічні свята, багато розробників вводять в свої ігри святковий контент.

У MMORPG ігрі Runescape 18 грудня вже з'явився ексклюзивний новорічний матеріал. І так якщо ви іграєте в цю багато користувацьку рольову онлайн ігру, тоді приготуєтеся взяти участь у різних "Festive Cheer» івентах, основними з яких стануть:

Запуск величезної ракети-хлопавки. Гравцям спільними силами доведеться зібрати величезну хлопавку, що складається з 250 000 частин. як тільки всі шматочки будуть зібрані, кожному гравцеві запропонують переміститися до місця запуску і подивитися, як рвоне хлопавка. 

Під час свята в ігровому світі з'явиться новий бос під ім'ям Snowverload. Гравцям потрібно буде перемогти цього противника в ігрі «сніжки» і відібрати у нього папір для споруди хлопавки.

Runescape

Прихід зимових свят приніс з собою в ігровий світ Runescape новий вид спорту - Сноубординг. Перед тим як вам видадуть цю чудо дошку, потрібно буде попрацювати - вбити купу елементалів і поговорити зі Сніговою Королевою. Виконуючи фінти, ви зможете заробляти очки і відкривати нові крутіші сноуборди.

Беручи участь в цих та інших івентах, ви зможете виграти багато цінних призів.

Ми ж в свою чергу не станемо вас більше затримувати. Відправляйтеся в світ ігри Runescape і насолоджуйтеся новими Новорічними івентами.

Сподобалася статья. Поділіться в соціальних мережах.

Інші статьї

  1. Онлайн ігра Конфликт. Искусство Войны, реєстрація
  2. Бездна обзор онлайн ігри, безкоштовна реєстрація
  3. Khan Wars обзор онлайн стратегії, іграти бесплатно
  4. Point Blank обзор безкоштовного онлайн шутера
  5. Народження легенди обзор ігри, іграть безкоштовно
ComForm">
avatar