РС готується до напливу ігор у стилі аніме

Видавці ігор в аніме стилістиці, схоже, відкрили для себе нову «золоту жилу» - персональні комп'ютери. У 2015 році на РС вийде безліч проектів, раніше доступних тільки на консолях.

Про Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Storm 4 ми вже писали, але крім цього файтинга, РС-геймери зможуть також пограти в:

One Piece: Pirate Warriors 3 - ігрова адаптація однойменної манги і аніме, що оповідає про піратські пригоди хлопчини на ім'я Луффі.

Dragon Ball Xenoverse - екшен-файтинг, заснований на всесвіті Dragon Ball. Гравців чекає великий вибір персонажів, захоплюючі битви і захоплюючий сюжет.

Fairy Fencer F - рольова ігра, що розповідає про пригоди юнака, який отримав у своє розпорядження легендарну зброю «Фурію» і змінив, таким чином, свою долю.

Hyperdimension Neptunia Re: Birth 1 і Hyperdimension Neptunia 2: Sisters Generation - лінійка японських рольових ігор (RPG), де героїнями виступають дівчата, які уособлюють собою різні ігрові консолі.

Akiba's Trip: Undead & Undressed - екшен РПГ, в якій, щоб перемогти ворога, необхідно зірвати з нього одяг (цьому є сюжетне пояснення - противники є вампірами і сонячне світло, що потрапляє на неприкриті ділянки тіла, завдає їм ушкодження).

Всі перераховані вище ігри вийдуть в Steam, при цьому для деяких з них вже доступні попередні замовлення.

Сподобалася статья. Поділіться в соціальних мережах.

Інші статьї

  1. Онлайн ігра Конфликт. Искусство Войны, реєстрація
  2. Бездна обзор онлайн ігри, безкоштовна реєстрація
  3. Khan Wars обзор онлайн стратегії, іграти бесплатно
  4. Point Blank обзор безкоштовного онлайн шутера
  5. Народження легенди обзор ігри, іграть безкоштовно
ComForm">
avatar