Royal Quest - встановлено оновлення 0.9.110

Вчора на одному з серверів MMORPG ігри Royal Quest, було встановлено оновлення 0.9.110, якщо точніше, то цей сервер називається Royal Test. Була змінена структура ігри, зміни торкнулися ігрових класів, інтерфейсу та багато чого іншого.

Що стосується ігрового інтерфейсу, так тут відбулися наступні події: була прибрана помилка, яка виникала, коли гравець наводив мишку на підказку на ефекти які на ньому, то вона дуже швидко починала блимати. Тепер будуть показуватися оголошення про видалення персонажа зі списку ігнору. Так само, тепер гравці бачитимуть цифри по урону, який завдає його приручений вихованець.

Відбулися деякі зміни й у квестовой системі. Виправили баг, який був в завданні Навігація. Тепер буде вказана правильна точка відправки. А так же виправили деякі неточності в описі до завдань, докладніше з ними можна буде познайомитися вже в самому процесі.

Сильно піддалася змінам, бойова система клієнтської онлайн ігри Royal Quest. Реалізовані нові формули, які віднімають і підсумовують отриманий урон. Змінилися параметри ухилення, тепер вони працюють по іншій траєкторії. Так само при взятті нового рівня, від того яким класом ви іграєте, будуть приплюсовувати додаткові характеристики.

Тут новини по цій темі закінчуються, звичайно було виконано багато іншої роботи, дізнатися про більш детальної інформації, можна на офіційному форумі проекту.

 

Сподобалася статья. Поділіться в соціальних мережах.

Інші статьї

  1. Онлайн ігра Конфликт. Искусство Войны, реєстрація
  2. Бездна обзор онлайн ігри, безкоштовна реєстрація
  3. Khan Wars обзор онлайн стратегії, іграти бесплатно
  4. Point Blank обзор безкоштовного онлайн шутера
  5. Народження легенди обзор ігри, іграть безкоштовно
ComForm">
avatar