Російський шутер Voice of Pripyat 3D на ранньому доступі в Steam

Всі ми з вами знаємо про трагедію, що сталася в Чорнобилі 26 квітня 1986. В той сумний день на Чорнобильській атомній електростанції стався вибух 4 реактора.

Якою б не була плачевною історія з Чорнобильською ЕС, але її використовують різні розробники в сюжетах багатьох ігор. Наприклад, 19 листопада 2014 року в магазині дистрибуції Steam на ранній доступ перейшов сесійний онлайн шутер Voice of Pripyat 3D, в якому крім темних ігрових карт, в стилі апокаліпсису, є аномалії і мутанти.

Клієнтська ігра Voice of Pripyat 3D поширюється по платній моделі в сервісі Steam, а тому за право потрапити на ранній доступ потрібно віддати 9,99 доларів. Але не варто поспішати і купувати цю ігру в стімі, так як в неї можна поіграти безкоштовно в соц. мережах Facebook і Вконтакте. Зіграти в цей проект в браузері можна завдяки движку Unity. До того ж, гравці стіма і соціальних мереж іграють на одних серверах. Чому розробники вирішили клієнтську стим версію ігри VoP 3D зробити платною - загадка, але ми помітимо, що девелопери двозначно повідомили наступне - В даний час ми плануємо залишити ціну на ігру колишньою, але в майбутньому все може змінитися.

Voice of Pripyat скриншот

Вже зараз у цьому шутере є:

 15 середніх за розміром ігрових карт.

 5 ігрових режимів: «Командний Deathmatch», «Зомбі режим», «Простий Deathmatch», «Захоплення прапора» і якийсь «Мирний режим».

 70 видів зброї. У міру прокачування персонажа ви зможете відкривати доступ до нових гармат. 

 Спеціальна система досягнень і нагород.

 У боях гравці зможуть використовувати різні артефакти і спеціальні розхідники, що дозволяють: високо стрибати, швидко бігати, ловити в капкани ворогів і т.д.

 В одній ігрової сесії може перебувати 10/16/32 людини.

До речі, зрідка ключі в стім версію ігри роздають безкоштовно на офіційній сторінці проекту Вконтакте.

Відеоролик ігри Voice of Pripyat 3D ви можете подивитися нижче.

Сподобалася статья. Поділіться в соціальних мережах.

Інші статьї

  1. Онлайн ігра Конфликт. Искусство Войны, реєстрація
  2. Бездна обзор онлайн ігри, безкоштовна реєстрація
  3. Khan Wars обзор онлайн стратегії, іграти бесплатно
  4. Point Blank обзор безкоштовного онлайн шутера
  5. Народження легенди обзор ігри, іграть безкоштовно
ComForm">
avatar