Російська версія ігри Blood Throne на закритому тестуванні

Розробники із студії Koramgame встигли в 2014 році перевести на закрите бета тестування російськомовну версію онлайн ігри Blood Throne або Полум'я Люті.

Для тих, хто не в курсі, нагадаємо, що Blood Throne це багатокористувацька фентезійна браузерна онлайн стратегія з елементами RPG. Хоч це і закритий бета тест, але потрапити на нього можуть всі охочі, зареєструвавшись на офіційному сайті.

У цій MMORTS присутні три фракції: Імперія, Союз і Плем'я. Всі сторони б'ються між собою за право бути господарем великого континенту. Як і в більшої частини MMO стратегій, в цьому проекті вам доведеться розвивати своє місто, зводити лісопилки, рудники, житла для селян, майстерні, вежі та інші будівлі. Крім розвитку будівль ви зможете найняти армію і відправити її битися з вашими ворогами під супроводом героя, якого можна прокачувати. Якщо говорити в цифрах, то в Blood Throne можна захопити більше 300 міст.

Blood Throne скриншот

Основною відмінністю цієї ігри від своїх побратимів є система переміщення героїв по ігровій карті в реальному часі. Загалом, ця ігра на любителя, а тому вона рекомендована в більшій мірі для шанувальників стратегічних браузерних MMO проектів.

Сподобалася статья. Поділіться в соціальних мережах.

Інші статьї

  1. Онлайн ігра Конфликт. Искусство Войны, реєстрація
  2. Бездна обзор онлайн ігри, безкоштовна реєстрація
  3. Khan Wars обзор онлайн стратегії, іграти бесплатно
  4. Point Blank обзор безкоштовного онлайн шутера
  5. Народження легенди обзор ігри, іграть безкоштовно
ComForm">
avatar