Російська ArcheAge готується зустріти оновлення 1.7

Вітчизняна версія ігри mmorpg онлайн ArcheAge повним ходом готується до приходу оновлення 1.7. Щоб хоч трохи підготувати гравців до нового контенту, розробники вирішили опублікувати на сайті кілька цікавих статей.

Наприклад, 5 грудня на офіційному сайті російської версії ігри ArcheAge була викладена перша стаття, яка оповідає гравцям про ігрову подію «Око бурі».

Після виходу патча 1.7 щодня рівно о 21:00 за МСК в кожному великому місті і близько маяка Ізи будуть відкриватися спеціальні портали. Потрапивши в такі розриви простору, гравці опиняться на локації «Архіпелаг загиблих кораблів».

На архіпелазі шукачі пригод зможуть побачити десятки лютих торнадо, потрапивши під які можна швидко втратити корабель. Пройти це випробування зможуть далеко не всі капітани, а тому не зайвим буде проявити обережність.

Головним ворогом гравців на цій локації буде велика Кракена з 1,8 мільйонами ХП. Бити цього ворога можна тільки корабельними гарматами. Крім усього, потрібно сказати, що це буде ще й PVP область, в якій крім боса вам однозначно будуть докучати й інші гравці.

ArcheAgeс оновлення 1.7

Після знищення Кракена вам доведеться полагодити маяк Ізи. Цей процес не з легких і займе чимало часу. Крім цього, різні клани зможуть заважати вам виконувати нове завдання. Як тільки маяк буде полагоджений, всі гравці, які стоять поруч з цим маяком, зможуть отримати по одному паку рідкісних ресурсів. При продажі кожен такий пак коштує приблизно 200 одиниць золотих. Такий дорогий товар однозначно заманить піратів, а тому злодюжки регулярно будуть намагатися віджимати паки у чесних людей.

Поки російська версія ArcheAge готується до установки патча 1.7, видавець європейських і американських серверів роздав усім нинішнім і колишнім власникам підписки по 5 днів преміум - як компенсацію за недавні відключення серверів.

Сподобалася статья. Поділіться в соціальних мережах.

Інші статьї

  1. Онлайн ігра Конфликт. Искусство Войны, реєстрація
  2. Бездна обзор онлайн ігри, безкоштовна реєстрація
  3. Khan Wars обзор онлайн стратегії, іграти бесплатно
  4. Point Blank обзор безкоштовного онлайн шутера
  5. Народження легенди обзор ігри, іграть безкоштовно
ComForm">
avatar