Razer представляє фільм від режисера Тревіса «Семокс»

КАРЛСБАД, Каліфорнія - Razer ™, провідний виробник периферії і ПЗ для геймерів, сьогодні анонсував перший громадський показ прийдешньої серії документальних фільмів про киберспорт "Team Razer: Great Games", який відбудеться на змаганнях DreamHack Winter в Стокгольмі.

Трилогія розповість про Команду Razer, елітну групу професіоналів кіберспорту, і приділить основну увагу найпопулярнішим на сьогоднішній день кіберспортівних ігор: StarCraft II, Dota 2 і League of Legends.

Висококваліфіковані гравці Razer, шановні мільйонами людей, привертають величезні аудиторії як у реальному житті, так і онлайн, проте звична їм складна механіка, видатна командна робота і здатність з неймовірною швидкістю виконувати безліч завдань можуть зробити ігру важкою для сприйняття погано знайомим з кіберспортом людям. Команда Razer створила фільми, щоб представити аудиторії всі нюанси професійного геймінгу - від самих ігор як спорту майбутнього до найвідоміших зірок, численних аудиторій і колосальних доходів.

 Коли ми говоримо, що кіберспорт закладений в ДНК Razer, ми кажемо це в буквальному сенсі, - пояснює Мін-Лян Тань, співзасновник і генеральний директор Razer. - Колись ми започаткували кіберспорт, підтримуючи майбутніх професійних кіберспортсменів і допомагаючи деяким найбільшим турнірам того часу розвиватися. І сьогодні ми як і раніше робимо це так, як можуть лише деякі. За допомогою 'Great Games' ми хотіли показати виникнення кіберспорту так, щоб це сподобалося і завзятим гравцям, і новачкам, і дати можливість заглянути в повсякденне життя одних з найталановитіших у світі киберспортсменов, які називають Команду Razer своїм будинком.

Епізоди тривалістю в три з половиною години були зняті під керівництвом Тревіса «Семокс» Бьючемпа - режисера документальних фільмів, визнаного критиками, The Smash Brothers. Перший епізод повертає глядача до самих вершин сучасного кіберспорту, фокусуючись на найважливіші моменти StarCraft: Brood War з такими героями, як Jaedong (Лі Дже Дон) і Flash, потім переходить до StarCraft II і першим багатообіцяючим крокам майбутньої зірки - HerO. Головною темою наступних епізодів стане світ ігор Massive Online Battle Arena, з них глядачі дізнаються, що стало причиною стрімкого зльоту популярності MOBA-тайтлов Dota 2 і League of Legends.

     Т. Бьючемп: Кіберспорт - це феномен, про який так багато людей все ще не знають, і я хочу це змінити. Кіберспортсмени з різних культур розвивають своє захоплення за допомогою цих ігор, і коли мільйони людей дивляться на них, кожним гравцем опановує бажання бути кращим з кращих. Проливаючи світло на життя чемпіонів StarCraft, Dota 2 і League of Legends, ми допоможемо новачкам в киберспорте зрозуміти, що гра - це не тільки хобі, а й серйозний спорт .

У документальному фільмі присутні легендарні гравці з таких команд, як Team Liquid та Evil Geniuses, а також ексклюзивні матеріали, включаючи інтерв'ю і передісторію індустрії, яка починалася як хобі і стала однією з найприбутковіших занять на планеті. Всі три частини виходитимуть по черзі на YouTube з 26 листопада.
Razer представляє: Team Razer: Great Games - Епізод 1

GG (скор. Від "Great Game") - це універсальна фраза для гравців, котрі розуміють, що зазнали поразки на одній з найважчих арен сучасного геймінгу - арені кіберспорту. В "Great Games" входять три найпопулярніші на сьогоднішній день дисципліни кіберспорту - StarCraft II, Dota 2 і League of Legends - і увага приділяється історії та людям в цієї новітньої спортивної галузі.

Фільм повертає нас до зародження кіберспорту в Південній Кореї і до одного з найжорсткіших протистоянь в історії StarCraft: Brood War - Jaedong проти Flash. Культура інтенсивного навчання і безжальних тренувань дала життя лютої конкуренції. Потім стрічка розповість про StarCraft II і познайомить глядача з новим гравцем, якому призначено буде стати одним з найбільших киберспортсменів, під ніком HerO.

Команда Razer - це елітна група найпрестижніших і висококваліфікованих киберспортсменів світу, об'єднаних видатним талантом і бажанням змагатися на найвищому рівні. Вони немов посли індустрії відеоігор, які відстоюють цінності та принципи для досягнення кращих умов для геймерів з усього світу.

 

Сподобалася статья. Поділіться в соціальних мережах.

Інші статьї

  1. Онлайн ігра Конфликт. Искусство Войны, реєстрація
  2. Бездна обзор онлайн ігри, безкоштовна реєстрація
  3. Khan Wars обзор онлайн стратегії, іграти бесплатно
  4. Point Blank обзор безкоштовного онлайн шутера
  5. Народження легенди обзор ігри, іграть безкоштовно
ComForm">
avatar