Ранній доступ Steam представляє нова ігра Oort Online

З кожним днем в сферу бізнесу онлайн ігор вступають нові студії. Велика частина геймерів вже встигла помітити, що в останні роки ігрова індустрія дуже сильно розвивається в трьох напрямках: MOBA, Шутери і Survival SandBox ігри.

Наприклад, 13 листопада в сервісі Steam на ранній доступ перейшла ще одна кубічна MMO ігра по типу Minecraft - Oort Online. В рамках раннього доступу, нова ігра продається за 18,99 доларів. Також, отримати доступ в цей проект можна купивши один з пакетів засновників на офіційному сайті. На жаль, в цій ігрі все виявилося дуже банальним і відомим для любителів Sand box, так як ігровий мир в ній складається з кубів, які можна руйнувати.

Oort Online скриншот

Також, розробники постаралися і створили сотні світів (серверів), подорожувати між якими можна через спеціальні ігрові портали.

В іншому в Oort Online ви знайдете:  6 ігрових рас.  Велика кількість різного лута.  Просунуті системи видобутку ресурсів і крафта. Усі світи в цій ігрі генеруються випадковим чином.  Гравцям дозволять захоплювати території і зводити свої будинки, замки і цілі поселення.  Можна створити клан або вступити в уже існуючі клани.  Велика кількість різноманітних ворогів.  Наявність PVP контенту і спеціальних відкритих для битви локацій.

Відеоролик ігри

 

Сподобалася статья. Поділіться в соціальних мережах.

Інші статьї

  1. Онлайн ігра Конфликт. Искусство Войны, реєстрація
  2. Бездна обзор онлайн ігри, безкоштовна реєстрація
  3. Khan Wars обзор онлайн стратегії, іграти бесплатно
  4. Point Blank обзор безкоштовного онлайн шутера
  5. Народження легенди обзор ігри, іграть безкоштовно
ComForm">
avatar