Оновлену версію Metal Gear Online Кодзіма анонсує особисто 5-го грудня

У п'ятницю 5 грудня в Лас-Вегасі відбудеться щорічна престижна церемонія нагородження відео ігор The Game Awards 2014. На якій у різних номінаціях будуть брати участь такі мережеві екшени як: Call Of Duty: Advanced Warfare, Destiny, Far Cry 4, Titanfall, а також за звання кращої ігри побореться карткова стратегія Hearthstone: Heroes of Warcraft. Однак це ще не всі плюшки даного евента, так одним з головних хедлайнерів шоу стане Хідео Кодзіма - ідейний натхненник і творець серії ігор Metal Gear Solid. За словами продюсера та ведучого Джоффа Кейлі, Кодзіма анонсує мережевий режим Metal Gear Online до Metal Gear Soild 5: Phantom Pain. Восени цього року, розробники підтвердили  версію Metal Gear Online, дистрибуцією якої займеться Steam.

Дата виходу Metal Gear Online до 5 грудня буде триматися в секреті, власне як і дата релізу Metal Gear Solid 5: The Phantom. За неофіційними даними MGS5: TP варто чекати в 2015 році, а це значить що швидше за все і багатокористувацький додаток Metal Gear Online ми цього року не побачимо. Але не варто зневірятися, так як пролог Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes буде доступний для завантаження через Steam, вже 18 грудня цього року.

Нагадаю, вперше мережевий режим в серії ігор Metal Gear Soild з'явився в третій частині і перекочував в четверту, але був реалізований з рук геть погано, у зв'язку з чим сервера швидко спорожніли і проект швидко завернули в те, на чому його робили і викинули на звалище історії влітку 2012 року.

Сподобалася статья. Поділіться в соціальних мережах.

Інші статьї

  1. Онлайн ігра Конфликт. Искусство Войны, реєстрація
  2. Бездна обзор онлайн ігри, безкоштовна реєстрація
  3. Khan Wars обзор онлайн стратегії, іграти бесплатно
  4. Point Blank обзор безкоштовного онлайн шутера
  5. Народження легенди обзор ігри, іграть безкоштовно
ComForm">
avatar