Новини по ігрі CrowFall за минулий тиждень

Давно вже не секрет, що на офіційному сайті онлайн ігри CrowFall є великий таймер із зворотнім звітом часу. Так от, до закінчення часу та офіційного анонса ігри залишається 16 днів, але, незважаючи на це, розробники продовжують наповнювати сайт проекту новою інформацією.

За останній тиждень на сайті з'явилося кілька цікавих розповідей і статей:

Було анонсовано 2 ігрових класу:

1. Ассасин - боєць фахівець, який в боях покладається на спритність та інтелект. 2. Templar - повноцінний танк. Всі герої цього класу в першу чергу повинні будуть прокачувати силу і спритність.

Розробники розповіли нам і про ігрові світи. Як виявилося, в ігрі буде 2 світи:

1. У Campaign Worlds ви зможете займатися виключно Крафтом.

2. У світі Dying Worlds, гравці будуть битися, і проходити пригоди. Усі кампанії в цьому світі можуть бути дуже різними за часом. Одні можуть тривати всього тиждень, другий місяць, а треті будуть йти цілий рік. Правда переживати не варто бо:

Будуть і постійні світи - незнищувані. Тут ви зможете будуватися, досліджувати світ, воювати, але переможцям стати не вийде.

Багато кампанії в бойовому світі Dying Worlds можуть ділитися на частини. Скажімо, спочатку вам потрібно буде розвідати території, потім побудувати замок, далі його зміцнити, після чого, використовуючи цей козир, вступити у війну з іншими гравцями.

Пройшовши кампанію, кожен гравець отримає певні нагороди, вартість і цінність яких залежатиме від тривалості та складності самої кампанії.

CrowFall ігра

У кожному світі одночасно зможе перебувати не одна тисяча гравців.

Гравець, керуючий королівством, зможе встановлювати податки, відкривати доступ до вільного PVP і вводити інші правила.

У ігрі CrowFall будуть трофеї і реліквії. Ці речі дозволять вам будувати нові будівлі, Крафт речей і посилювати своє королівство.

За бажанням можна буде обходити королівства стороною.

Гравці зможуть торгувати між собою, купуючи і продаючи різні ресурси.

Крім цього, нам стало відомо, що права на видання англомовної версії CrowFall розробники з ArtCraft залишать за собою, в той час як право видати проект в інших регіонах світу будуть продавати різним студіям.

Сподобалася статья. Поділіться в соціальних мережах.

Інші статьї

  1. Онлайн ігра Конфликт. Искусство Войны, реєстрація
  2. Бездна обзор онлайн ігри, безкоштовна реєстрація
  3. Khan Wars обзор онлайн стратегії, іграти бесплатно
  4. Point Blank обзор безкоштовного онлайн шутера
  5. Народження легенди обзор ігри, іграть безкоштовно
ComForm">
avatar