Новий Action шутер Wickland намагається продатися на ранньому доступі Steam

В наш час вже можна пограти в сотні цікавих онлайн шутерів, і з кожним днем їх кількість тільки зростає. Наприклад, 14 листопада 2014 року в сервісі Steam на етап раннього доступу перейшов ще один платний Action MMO проект, що носить назву Wickland.

У новій ігрі нам дозволять іграти за незрозумілих істот, наділених магічними здібностями. Але основна механіка ігри буде відрізнятися, так як під час битви кожен боєць матиме можливість підібрати на карті одного з 8 різноманітних монстрів. У кожного монстра в арсеналі присутні різні вміння, так що битви обіцяють бути захоплюючими. Всі бої в цьому шутері проходять на невеликих ігрових картах - аренах. У ранньому доступі ви зможете побігати всього на трьох локаціях і випробувати 2 ігрових режими - Дуель і Deathmatch.

Wickland скриншот

Унікальність геймплея Wickland також полягає у появі різних бонусів в різних частинах ігрової карти, підібравши які можна отримати додаткову броню / здоров'я, підвищений урон, змінити клас і т.д. Крім усього, в планах розробників дуже багато цікавих ідей, які з часом будуть додаватися в шутер Wickland. Кожен фанат шутерів, хто хоче спробувати даний проект, вже зараз може заплатити 5 доларів із знижкою і отримати доступ до цієї онлайн ігри.

Не буду лукавити і відразу скажу, що нова ігра дуже сильно нагадує швидкісний шутер Quake. Відеоролик, що показує наочно Wickland, можна побачити нижче.

Сподобалася статья. Поділіться в соціальних мережах.

Інші статьї

  1. Онлайн ігра Конфликт. Искусство Войны, реєстрація
  2. Бездна обзор онлайн ігри, безкоштовна реєстрація
  3. Khan Wars обзор онлайн стратегії, іграти бесплатно
  4. Point Blank обзор безкоштовного онлайн шутера
  5. Народження легенди обзор ігри, іграть безкоштовно
ComForm">
avatar