No Man's Sky: Нові подробиці ігри

Розробники амбітної ігри-пісочниці No Man's Sky поділилися новою інформацією про неї: моддінг, крадіжка чужих кораблів, підтримка VR-шоломів, і так далі.

Отже, в No Man's Sky буде власний інструментарій для створення модів. Розробники відзначають, що так як геймери все одно будуть шукати спосіб якимось чином змінити ігру, краще щоб вони робили за допомогою офіційних інструментів, а не самостійно копалися в ігровому коді.

Подорожуючи по віртуальному Всесвіті, геймери зможуть побачити багато цікавого. Творці No Man's Sky повідомляють, що в ігрі точно будуть подвійні зірки, а також що гравці зможуть висаджуватися на газових гігантах. Більш того, розробники збираються реалізувати в проекті власну періодичну систему елементів, і перед приземленням на нову планету геймери зможуть дізнатися вичерпну інформацію про склад атмосфери і зрозуміти, чи зможуть вони вижити на ній чи ні.

Кораблі в ігрі не можна буде викликати однією кнопкою (як горгон в ММО), тому висадившись на terra incognita і відправившись на дослідження, доведеться запам'ятовувати місце, де зореліт був залишений. Зате турбуватися про те, що корабель буде викрадений зловмисниками, не доведеться - в No Man's Sky не буде можливості крадіжки чужої власності.

Слідуючи сучасній тенденції, Hello Games збирається додати в свій проект підтримку VR-шоломів - Oculus Rift, Project Morpheus та інших. А от розмір клієнта ігри становитиме всього близько 5 гігабайт, при тому що для більшості сучасних ігор доводиться викачувати від 20 гігабайт.

Амбіцій і цікавих задумок у розробників - вагон і маленький візок. Залишається сподіватися, що No Man's Sky вийде дійсно цікавою та різноманітною ігрою.

Сподобалася статья. Поділіться в соціальних мережах.

Інші статьї

  1. Онлайн ігра Конфликт. Искусство Войны, реєстрація
  2. Бездна обзор онлайн ігри, безкоштовна реєстрація
  3. Khan Wars обзор онлайн стратегії, іграти бесплатно
  4. Point Blank обзор безкоштовного онлайн шутера
  5. Народження легенди обзор ігри, іграть безкоштовно
ComForm">
avatar