Nexon представила трейлер новинки Hyper Universe

Вже наступного тижня в Кореї відкриється виставка комп'ютерних ігор G-Star 2014, гостей якої очікує безліч сюрпризів. Однак для цього любителям якісних проектів не доведеться чекати так довго - портал MMO Culture заглянув за лаштунки презентації видавничого гіганта Nexon, і порадував гравців деякими цікавими новинами.

Так відомий видавець представив відеоролик по онлайн новинці Hyper Universe. Про проект відомо зовсім небагато, але головною його особливістю стане об'єднання персонажів кількох відомих всесвітів в рамках однієї ігри. Уже одна лише ця думка подає надії на прекрасну PvP-штучку у форматі арени або ж MOBA.

Є новини і для фанатів серйозних ММО з класичним ухилом - незалежний проект Tree of Savior, вже давно охрещений фанатами «справжнім RO2», поповнив видавничий каталог Nexon, яка і займеться функціями його міжнародного розповсюдження. Відвідувачів G-Star 2014 очікує знайомство з яскравим ігровим трейлером, а цикл розробки проекту буде значно прискорений - як підкреслили у видавництві, лише так команда розробників зможе випустити ігру в 2015 році.

Сподобалася статья. Поділіться в соціальних мережах.

Інші статьї

  1. Онлайн ігра Конфликт. Искусство Войны, реєстрація
  2. Бездна обзор онлайн ігри, безкоштовна реєстрація
  3. Khan Wars обзор онлайн стратегії, іграти бесплатно
  4. Point Blank обзор безкоштовного онлайн шутера
  5. Народження легенди обзор ігри, іграть безкоштовно
ComForm">
avatar