Компанія GBE Games закриє відразу п'ять онлайн RPG проектів

Компанія оператор ігр GBE Games повідомляє, що 24 листопада закриє відразу п'ять онлайн RPG проектів: Aurora World, Blade 9, Mundo De Aurora, The Lost Titans. Hero of the Obelisk закриють на кілька днів пізніше. Чим займатиметься далі видавець не повідомляється, найімовірніше теж закриється.


Причина закриття у даних ігр загальна - "надії оператора не виправдалися". За традицією видавець написав практично однакові звернення для користувачів кожної з закритих ігор. Дата закриття Aurora World, Blade 9, Mundo De Aurora і The Lost Titans числиться як 24 листопада, проте вже з початку листопада до ігор доступу немає. Єдина робоча на даний момент онлайн ігра у видавця GBE Games це Hero of the Obelisk, але з 31 жовтня у ігри вимкнено отримання грошових коштів, а закриють її 30 листопада цього року.

З великим жалем ми повідомляємо, що з Aurora World, Blade9, The Lost Titans, Mundo De Aurora ми прощаємося назавжди 24 листопада, а з Hero of the Obelisk 30 листопада 2014.
На старті, ігри показували хороший ріст і подавали багато надій, але зараз вони більше не можуть підтримувати ту початкову високу планку за кількістю аудиторії поставлену на відкритті. Наша команда робила все аби підтримати проекти, але цього виявилося недостатньо. Це було важке рішення для нас, але ми вирішили закрити їх.

 

Для деяких наших користувачів, особливо відданих це дуже сумна новина. Ми приносимо свої вибачення, за те що наша команда не змогла забезпечити існування тих умов яких ви заслуговуєте. GBE Games пишається накопиченим співтовариством за ці роки і щаслива була працювати разом з вами.

Нагадаю, що Aurora World була анонсована для англомовних гравців в кінці 2012 році, а стала доступна широкій аудиторії 28 березня 2013. Анонс 2.5D MMORPG Blade 9 для англомовної аудиторії відбувся в середині 2013 року, 9 вересня 2014 ігра перейшла на стадію ЗБТ з якого так і не вийшла. Браузерна MMORPG The Lost Titans вийшла в реліз 28 березня 2013. Дата офіційного запуску Hero of the Obelisk у GBE Games 28 листопада 2013.

Від себе додам, що закриття даних проектів відбулося тільки у GBE Games, багато з них прекрасно працюють у інших операторів.

Сподобалася статья. Поділіться в соціальних мережах.

Інші статьї

  1. Онлайн ігра Конфликт. Искусство Войны, реєстрація
  2. Бездна обзор онлайн ігри, безкоштовна реєстрація
  3. Khan Wars обзор онлайн стратегії, іграти бесплатно
  4. Point Blank обзор безкоштовного онлайн шутера
  5. Народження легенди обзор ігри, іграть безкоштовно
ComForm">
avatar