Heroes of the Storm - відома дата ЗБТ

Уже багато хто знає про те, що почався знаменитий BlizzCon 2014, на якому було оголошено про закрите бета тестування Heroes of the Storm. Один з розробників повідомив про те, що дата цієї події запланована на 13 січня 2015 року, так що чекати залишилося зовсім не багато.

Протягом восьми місяців проходило технічне тестування, і користувачі ділилися своїми порадами і висловлюваннями, що дуже допомагало творцям над роботою Heroes. За їх словами, вони висловили всім хто приймав участь величезну подяку, і чекають нових дій вже на закритому тестуванні. Ті хто вели активну роботу, обов'язково отримають ключ доступу і багато інших приємних сюрпризів.

Так само, у кожного бажаючого є можливість залишити заявку в своєму профілі на доступ до ЗБТ, так що поки ще є час, можна спробувати, можливо цей шанс випаде саме вам. Крім цього, було реалізовано ще дві можливість взяти участь, це через новий додаток Вконтакте, а так же запрошувати своїм друзям ігру, тим самим заробляючи собі популярність.

Загалом, поки новини по даній онлайн ігрі закінчуються, проте захід тільки почався, так що варто ще багато чого очікувати по цій ігрі.

 

Сподобалася статья. Поділіться в соціальних мережах.

Інші статьї

  1. Онлайн ігра Конфликт. Искусство Войны, реєстрація
  2. Бездна обзор онлайн ігри, безкоштовна реєстрація
  3. Khan Wars обзор онлайн стратегії, іграти бесплатно
  4. Point Blank обзор безкоштовного онлайн шутера
  5. Народження легенди обзор ігри, іграть безкоштовно
ComForm">
avatar