H1Z1 чекає вайп, а компанію SOE купили і перейменували

Несподівані новини з'явилися в мережі з приходом цього тижня.
Давайте по-порядку:

У вівторок 2 лютого нам стало відомо, що компанія Columbus Nova з Нью-Йорка викупила у корпорації гіганта Sony цілий підрозділ Sony Online Entertainment. Сума угоди поки залишається в таємниці і не розголошується.

Назва SOE вже змінено на Daybreak Game Company, при цьому склад розробників і її глави залишилися колишніми, тобто парадом, як і раніше, командує все той же Джон Смедлі.

Головною радістю такої покупки є те, що колишня SOE стала незалежною компанією, а слідчо тепер вона може створювати ігри не тільки на PC і PlayStation, але і на консолі Xbox, а також мобільні платформи. Всі вже наявні у компанії ігри будуть далі розвиватися і отримувати оновлення, а тому переживати не варто.

Тепер що стосується ігри H1Z1. Сьогодні Steve George, продюсер цієї ігри, написав у своєму твіттері не зовсім приємну новину. По всій видимості, вже найближчим часом через чітера в зомбі онлайн ігрі H1Z1 буде проведено вайп.

Напевно, ви помітили, що останні кілька днів в ігровому світі цієї Survival ігри з'явилося багато лута і в студії впевнені, що цей нюанс вбиває весь інтерес, а тому разом з вайп нас з вами чекають знову балансові правки в системі появи предметів.

Сподобалася статья. Поділіться в соціальних мережах.

Інші статьї

  1. Онлайн ігра Конфликт. Искусство Войны, реєстрація
  2. Бездна обзор онлайн ігри, безкоштовна реєстрація
  3. Khan Wars обзор онлайн стратегії, іграти бесплатно
  4. Point Blank обзор безкоштовного онлайн шутера
  5. Народження легенди обзор ігри, іграть безкоштовно
ComForm">
avatar