Доповнення «Замерзлі Землі» встановлено в Perfect World International

На сервері онлайн ігри Perfect World встановлено велике оновлення «Замерзлі землі».

Герої Ідеального Світу відкрили дорогу в нову ігрову локацію. Виконавши п'ять етапів сюжетної гілки, гравці відправляться в незвідані землі. Там їх чекають не тільки нові зустрічі і випробування, а й щоденне завдання, за виконання якого воителі отримають подарунки. Крім цього в своїх подорожах гравці Perfect World наткнуться на загадковий дирижабль і з його допомогою перенесуться у скарбницю країни ліхтарів.

Героїв чекають не тільки мирні поневіряння, а й грабіжницькі нальоти: в ідеальному світі відкрито сезон полювання на каравани! У нову PvP-подію «Битва за ресурси» візьмуть участь гільдії Perfect World, завдання яких - нападати на ворожі вози і захищати власні склади. Гільдії, що досягли успіхів на обох теренах, чекають монети для солдатів, які можна обміняти на унікальні призи.

З установкою оновлення в Perfect World з'явилася система очок активності, за допомогою якої можна спростити виконання щоденних завдань. Нова вкладка з'явиться на панелі завдань у всіх персонажів, які досягли 100 рівня.

Сподобалася статья. Поділіться в соціальних мережах.

Інші статьї

  1. Онлайн ігра Конфликт. Искусство Войны, реєстрація
  2. Бездна обзор онлайн ігри, безкоштовна реєстрація
  3. Khan Wars обзор онлайн стратегії, іграти бесплатно
  4. Point Blank обзор безкоштовного онлайн шутера
  5. Народження легенди обзор ігри, іграть безкоштовно
ComForm">
avatar