Доповнення World of Warcraft: Warlords of Draenor уже в продажі

Час битви пробив! Пора дати відсіч злісній Орді і битися з супротивником на його території: відбувся вихід Warlords of Draenor, п'ятого доповнення популярної багатокористувацької рольової ігри World of Warcraft від Blizzard Entertainment.

У Warlords of Draenor героям Азерота належить пройти крізь Темний портал, щоб виконати надзвичайно небезпечне завдання і врятувати свій світ від вторгнення безжальної Залізної Орди - величезної армії, що складається з найнебезпечніших кланів орків, розповідями про яких повниться жорстока історія всесвіту Warcraft. У дикому світі Дренора гравці зустрінуть небачених досі супротивників, заручаться допомогою нових союзників і побудують потужну базу, яка допоможе їм відобразити будь-який напад. На згарищі минулого народиться нова легенда!

Цього місяця ми також відзначаємо двадцятирічний ювілей ігор Warcraft і десятиліття World of Warcraft, - підкреслив Майк Морхайм, генеральний директор і співзасновник Blizzard Entertainment. - Краще й не вгадати, щоб випустити нове доповнення ігри! Це нове прочитання одного з найбільш ключових конфліктів в історії Warcraft, а нове покоління гравців буде знайомитися з ним вперше. У Warlords of Draenor вас чекають абсолютно грандіозні речі - багато в чому, мабуть, найкращі з того, що ми створили досі. А оскільки разом з ігрою ви отримуєте можливість відразу підвищити рівень одного персонажа до 90-го, ви зможете негайно вступити в бій і побачити всі новинки.

У Warlords of Draenor в ігрі дійсно з'явиться безліч нових елементів і функцій.

     Досліджуйте дикий світ Дренора - батьківщину орків і дренеїв! Цей світ постане перед вами в первозданному вигляді. Вам належить ознайомитися з новими зонами, а вашими супутниками і противниками на цьому шляху будуть ключові персонажі світу Warcraft.
     Побудуйте свій гарнізон - вашу власну фортецю на Дренорі. Ви зможете закликати на службу соратників: ці неігрові персонажі будуть збирати для вас ресурси і виконувати завдання.
     Підвищіть рівень свого персонажа до 90-го і відразу вирушайте досліджувати Дренор. Освоюйте всі новинки разом з друзями!
     Досягнете 100-го рівня: знайдіть справжню могутність і відкривайте додаткові можливості в міру просування до нового рубежу.
     І це далеко не все! У ігрі вас також чекають нові підземелля і рейди, а також режим випробувань. Приручати вихованців з нового світу і поповнити свою колекцію небаченими засобами пересування. А ще ви зможете взяти участь у захоплюючих PvP-боях в Ашране. Чому б ви не віддавали перевагу в ігрі, в новому доповненні вам обов'язково знайдеться заняття до душі, а разом з ним - випробування і нагороди.

Warlords of Draenor надійде в продаж в електронному та роздрібному форматі, а також у вигляді електронного видання Deluxe. Останнім, крім самої онлайн ігри, входять внутрішньоігрові сувеніри для World of Warcraft і інших ігор Blizzard.

- Їздові тварини грізний ворон і вихованець грізне пташеня для World of Warcraft. Чорнокрилий грізний ворон - смертний нащадок Анзу. Сідлайте його і стрілою розпорюють нічний небосхил! А чарівний в своїй лютості грізний птах буде до останнього відстоювати вашу честь в боях вихованців.
- Портрети вождів для StarCraft II. Покличте силу двох найнебезпечніших воєначальників Залізної Орди - Громмаша Пекельного Крику і Чернорука - і вирушайте підкорювати сектор Копрулу в StarCraft II з їх портретами. Тремтіть, вороги!
- Прапор клану Пісні Війни для Diablo III. У цьому пошарпаному в боях прапорі у вас за спиною зосереджена вся неприборкана лють дренорского клану Пісні Війни. Нехай вона вихлюпнеться на демонів Санктуарію!
- Рубашка «Чорна гора» для карт Hearthstone: Heroes of Warcraft. Прикрасьте свою колоду чемпіона унікальною рубашкою, викуваної в надрах Чорної гори.

У роздрібний продаж, крім того, надійде колекційне видання Warlords of Draenor. У нього входять ті ж внутрішньоігрові сувеніри, що і в електронне видання Deluxe, а також альбом ілюстрацій у твердій обкладинці, комплект Blu-ray / DVD з ексклюзивними інтерв'ю та коментарями розробників, килимок для миші з символікою Warlords of Draenor і CD з музикою з ігри . Бажано заздалегідь встигнути в роздрібні магазини і придбати колекційне видання: кількість екземплярів обмежена.

У вартість доповнення (у будь-якому форматі) входить миттєве підвищення рівня одного персонажа до 90-го. Завдяки цій послузі і новачки, і ті, хто повертається в ігру після тривалої перерви, зможуть відразу приступити до знайомства з новинками разом з друзями і близькими. Докладніше про це читайте на офіційному сайті доповнення: www.warlords.com

Продаж Warlords of Draenor вже почалися в країнах СНД, США, Канаді, Європі, Австралії, Нової Зеландії, Мексиці, Аргентині, Чилі, Бразилії та країнах Південно-Східної Азії. 18 листопада ігра надійде в продаж у Південній Кореї, континентальному Китаї, Тайвані, Гонконзі і Макао.

Доповненню Warlords of Draenor був привласнений віковий рейтинг Для дітей, які досягли віку дванадцяти років (12+). Доповнення переведено на російську, німецьку, французьку, іспанську (кастільську і мексиканську), італійську, бразильську, португальську, корейська і традиційна китайська мови.

Сподобалася статья. Поділіться в соціальних мережах.

Інші статьї

  1. Онлайн ігра Конфликт. Искусство Войны, реєстрація
  2. Бездна обзор онлайн ігри, безкоштовна реєстрація
  3. Khan Wars обзор онлайн стратегії, іграти бесплатно
  4. Point Blank обзор безкоштовного онлайн шутера
  5. Народження легенди обзор ігри, іграть безкоштовно
ComForm">
avatar