DayZ Standalone не збирається виходити в реліз в 2015 році

Багато гравців вже не просто втомилися чекати реліз ігри DayZ Standalone, а взагалі забули, що вона існує. У свою чергу розробники цього проекту знову перенесли дату релізу тільки цього разу вже на 2016 рік, а Дін Холл майже перестав приділяти увагу своєму дітищу.

Якщо справа так і далі піде, то шанувальники DayZ Standalone попросту перейдуть в інші схожі проекти - Miscreated, Rust або H1Z1, Infestation так як рання версія ігри ще не до кінця іграбельна. Вже зараз в рамках осінньої розпродажі в сервісі Steam Early Access ви можете купити ранню версію DayZ Standalone за 29,99 доларів. Після закінчення розпродажу ця ігра знову буде коштувати 34,99 $. Якщо ж вірити розробникам, то після релізу цей проект обійдеться гравцям в 49,99 $ за копію.

DayZ Standalone

Статистика показує, що всі ігри після виходу не дорожчають, як це кажуть розробники, а навпаки стають дешевшими. У підсумку, сміливо можна сказати, що підвищення цін на ігру після релізу це просто понт, за допомогою якого девелопери хочуть продати більше копій свого дітища.

Погано лише те, що витрачені гроші на розробку ігри DayZ Standalone студія Bohemia вже відбила, а слідчо поспішати розробляти ігру особливого сенсу вже немає, так що будемо мріяти, що ігра вийде до кінця 2016 року.

Сподобалася статья. Поділіться в соціальних мережах.

Інші статьї

  1. Онлайн ігра Конфликт. Искусство Войны, реєстрація
  2. Бездна обзор онлайн ігри, безкоштовна реєстрація
  3. Khan Wars обзор онлайн стратегії, іграти бесплатно
  4. Point Blank обзор безкоштовного онлайн шутера
  5. Народження легенди обзор ігри, іграть безкоштовно
ComForm">
avatar