Black Desert Online швидка прокачування персонажа (гайд)

Вже зовсім скоро вийде російська версія MMORPG онлайн ігри Black Desert в Інтернеті і багато з людей, хто почне в неї іграти, захочуть швидко прокачати свого героя, щоб першими дістатися до високорівневого контенту.

На початку англомовного гайда ми трохи пройдемося по основних нюансам ігри, так як перед запуском будь-якого онлайн проекту і спідраном (швидким проходженням, прокачуванням) потрібно хоч трохи розуміти його механіку.

Прокачування рівня героя в BDO в першу чергу йде не на квестах, а на фарме мобів, тобто знаходимо спот (місце) і починаємо його протягом декількох годин фармить.

Максимального рівня в ігрі немає, є фаза прокачування до 50 і фаза прокачування після 50 лвл. З 1 по 50 лвл ви будете просто відкривати нові вміння, досліджувати світ і рости в атрибутах. Починаючи з 50 рівня, швидкість прокачування сповільниться в кілька разів, а квести взагалі перестануть прокачувати героя. У міру взяття кожного наступного рівня ви будете отримувати по 1 очку Очка навичок пробудження, які будуть витрачатися на поліпшення вмінь.

Цікавий нюанс цієї MMORPG полягає в тому, що всі вміння в чорній пустелі Інтернет теж будуть прокачуватися. Іншими словами, спочатку вміння виглядають як один удар, що наносять просто втрату, але при підвищенні рівня цей же скилл буде наносити вже 2 удари і накладати на ворога, скажімо, один якийсь додатковий ефект, наприклад - уповільнення. З взяттям наступного рівня вміння ще посилитися, і стане наносити 3 удару і пару додаткових ефектів, скажімо уповільнення і певний дебафф.

Варто знати, що всі бонуси до здібностей будуть даватися випадковим чином, і вони зможуть бути як корисними, так і не дуже.

Хоч прокачування в цій рольовій онлайн ігрі і йде в основному на фармі, вам слід пам'ятати, що вивчення умінь проходить за допомогою спеціальних очок SP, більшу частину яких дають саме квести. У підсумку, як би вам не хотілося, але для швидкго прокачування героя вам належить виконати пару трійку місій.

Black Desert фото

Тепер що стосується швидкої прокачування героїв в BDO:

Найважливіший нюанс - правильне вивчення умінь. Ви повинні завчити одне правило - не можна розтрачувати очка SP на всі доступні вам здібності, а інакше ви станете малоефективним в битвах. У підсумку, вам доведеться вибрати 2-4 вміння під свій стиль ігри і намагатися прокачувати саме їх. Це допоможе вам швидше вбивати мобів і зменшити час прокачування.

Фарміть мобів на одному місці занадто довго - не варіант, тому що чим більше різниця в рівні героя і монстрів, тим повільніше ви качаєтеся, а тому намагайтеся підбирати в ігровому світі місця з мобами вашого рівня.

Через кожні кілька годин фарма радимо виконувати пару завдань і заробляти SP.

Далі ми перейдемо до інструкції - "В яких локаціях качати героя в чорній пустелі Online до 50 рівня":

З 1 по 20 рівень прокачувати в Баленосі, Північної Серендіі:

1. Недалеко від Веліі ви зможете знайти першу істот - жуків, що ховаються в траві , Починаємо фармить досвід на них.

2. Далі рухаємося трохи далі від села і б'ємо вовків, куниць і лисиць.

3. На 8-10 рівні йдемо на захід від Веліі до вівтаря, знаходимо мобів і отримуємо 10 латів. Отримуємо перше сюжетне завдання від Чорного духу і виконуємо його.

4. Потім йдемо на південь від вівтаря в Табір гвардійців. Біля цього місця починаємо качатися далі - з 10+ рівня. До речі, недалеко в лісі є печера, її ви повинні відвідати і взяти там продовження сюжетного завдання від Чорного духу.

Black Desert скриншот

5. Далі йдемо на схід. Просуваючись, ви будете вбивати гоблінів і зможете відвідати їх печеру. Це місце теж слід зачистити, тому що в ньому ви отримаєте квест на розвиток Чорного духу. ВАЖЛИВО: уникайте РБ боса в печері, бо він для вас смертельний.

6. Приблизно на 16 рівні ви пройдете всі сюжетні місії від Чорного духу. Після завершення ланцюжка завдань, ви повинні будете йти на захід Серендіі до міста Хайдельберг і фармить 18 - 19 рівень в його окрузі. 7. Далі наш шлях буде лежати на південь до ферм. Тут нам доведеться качатися на пугалах і демонах. Можна також піти на болото і качатися на нагах, фламінго і різних лютих рослинах.

Загалом, тут ми і візьмемо 20 рівень.

З 20 по 40 рівень ми будемо качатися в Східних землях Кальфеона і Південної Серендіі:

1. На 20 рівні йдемо на південь до руїн замку і качаємо свого героя до 24 рівня. ВАЖЛИВО: тут ви зможете побачити другого РБ.

2. Йдемо на захід від замку, приходимо до чергового болоту і починаємо  бити жаб, схожих на людей. Остерігайтеся їхнього ватажка - "Маг що осідлав велику жабу". Якщо вам потрібно провізія і лагодження спорядження, то сходіть в розташоване поруч місто Глиссе.

3. прокачати до 28 - 30 рівня ви можете піти на захід від містечка глиссе і почати прокачування на орках-свинях.

4. На 33 рівні йдемо на Північ і фарміть бандитів.

5. Досягнувши 37 рівня можна починати рухатися до лісів Брі і качаємся до 41 рівня.

• Прокачування в чорній пустелі з 41 по 50 лвл:

1. Йдемо на захід локації Кальфеон і фармим там тролів і гоблінів. Можна також бити дорогоцінний досвід на зомбі і відьом в південній частині Кальфіона.

2. Коли гобліни і тролі стануть трохи нижче рівня ніж ваш персонаж, тоді ми повинні дістатися до міста Кальфеон і качатися в його межах.

3. Південніше від міста ви знайдете село Каплан з бідними, що зазнали експерименту, жителями.

Black Desert картинка

4. Пройшовши трохи на захід від села можна прокачатися останні кілька рівнів на диких лісових монстрах.

5. Як тільки ви візьмете 50 рівень, то можете сміливо починати рухатися в південну частину лісу Кальфеона, якраз там і ви зустрінете більш сильних монстрів.

Сподобалася статья. Поділіться в соціальних мережах.

Інші статьї

  1. Онлайн ігра Конфликт. Искусство Войны, реєстрація
  2. Бездна обзор онлайн ігри, безкоштовна реєстрація
  3. Khan Wars обзор онлайн стратегії, іграти бесплатно
  4. Point Blank обзор безкоштовного онлайн шутера
  5. Народження легенди обзор ігри, іграть безкоштовно
ComForm">
avatar