Білд по Нікс в онлайн ігрі Warframe

Цей білд по ігрі Warframe присвячений варфрейму Нікс. Вибивається він на вторгнення інфікованих на планеті Боссо. Креслення Нікс можна купити в магазині за 25 тисяч.

Білд є спеціалізованим, заточеним під оборону проти інфестов на руїни. Основна ідея цього білда - це контроль. У цьому білді не використовується жодної форми. Можна сказати, що це бюджетний білд. Однак вам знадобиться реактор.

Ськілл ми будемо використовувати тільки один - це Поглинання, суть якого - контроль. Нікс сідає в кулю, поглинає всю одержувану шкоду, агріт на себе супротивників, а потім вся шкода повертається їм назад.

Оскільки контроль - це наша основна мета в цьому білді, вам потрібна велика тривалість цього скілла. Відповідно беріть такий модуль, як Тривалість, який збільшує тривалість здібності на 30%. Так само беріть Статура - модуль падає на кошмар, вибити його нескладно. Дає швидкий підйом на ноги, і тривалість здібності на 28%. Так само беріть Посилення, яке підніме вам шкоди від Поглинання на 30%.


 

За стандартом беріть Потік, який збільшить кількість енергії на 150%, Обтічність, яка знизить витрати на використання енергії на 30%. Так само беріть Перенаправлення, яке підвищить ваші щити на 440%, і беріть Біоенергію, що додає щити і здоров'я. Вибивається вона так само, як і Статура - на кошмар.

Ауру Енергетичне джерело, рекомендую брати її всім.

Скажімо про вартою. У цьому білді бажано використовувати такого стража, як Носій. Оскільки у вас не буде особливого часу бігати за маной, він буде вам її приносити.

Зброю можна брати будь-яку бажано брати те, яку ви хочете прокачати, оскільки самі використовувати зброю ви практично не будете.

Сподобалася статья. Поділіться в соціальних мережах.

Інші статьї

  1. Онлайн ігра Конфликт. Искусство Войны, реєстрація
  2. Бездна обзор онлайн ігри, безкоштовна реєстрація
  3. Khan Wars обзор онлайн стратегії, іграти бесплатно
  4. Point Blank обзор безкоштовного онлайн шутера
  5. Народження легенди обзор ігри, іграть безкоштовно
ComForm">
avatar