Алоди Онлайн - новий хотфикс встановлено

Зовсім недавно, один з розробників онлайн ігри Аллоди Онлайн, розповів про оновлення, які повинні були з'явиться в ігрі. І ось вже гравці цієї клієнтської онлайн ігри встановили собі свіжий хотфикс під номером 6.0.00.36. З деяких змін необхідно виділити найбільш важливі, які можна сказати принесли значні зміни для проекту.

Була повністю розглянута система випадання лута з монстрів і босів, а також за проходження деяких островів. Хто пам'ятає, раніше існували спеціальні поліпшувачі, за допомогою яких, можна було покращити вашу екіпіровку і зброю. Ці оновлення вони були прибрані, а замість них з'явилися особливі монети, які обмінюються в академії на прикольні плюшки для вашого героя.

Повністю закінчилася робота над функціоналом, що відповідає за екіпіровку і самоцвіти персонажа. Тепер в початковий рівень броні або чобіт, не можна буде вплавляти камені вищого рівня, це робить бої більш рівноправними і збалансованими.

Так само в Аллоди Онлайн є та інші зміни, про які можна буде дізнатися в процесі ігри. На цьому новини по цій темі закінчуються. Не забувайте стежити за свіжою інформацією, щоб не пропустити цікавих моментів.

 

Сподобалася статья. Поділіться в соціальних мережах.

Інші статьї

  1. Онлайн ігра Конфликт. Искусство Войны, реєстрація
  2. Бездна обзор онлайн ігри, безкоштовна реєстрація
  3. Khan Wars обзор онлайн стратегії, іграти бесплатно
  4. Point Blank обзор безкоштовного онлайн шутера
  5. Народження легенди обзор ігри, іграть безкоштовно
ComForm">
avatar